Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]BlackBerry Curve 9320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blackberry1.png

Siemka a więc miałem telefon Nokia C7.

Strasznie był zamulony jak na ten telefon, jest to 2 iPhone.

Lecz niestety nie przypadł mi do gustu, po 2 miesięcznej męczarni z nim postanowiłem go oddać mamie.

A tera se wziąłem na abonament telefon BlackBerry Curve 9320.

A więc moje pytanie brzmi czy ma jakieś wady itp.

Proszę tylko o prawdziwe odpowiedzi.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Patrząc na jego ceny bez SIM widzę ok 220 $. To nie jest mało.

Dla mnie, nie wiem czy dla ciebie liczy się design telefonu, a niestety temu modelowi BlackBerry mogę dużo zarzucić w tej kwestii.

Kolejny minus, chociaż niezbyt odczuwalny w Polsce - brak obsługi standardu WiFi a. Ekranowi raczej nie da się wiele wytknąć, bo jak na tej wielkości wyświetlacz to rozdzielczość 320x240 jest niczym sobie, ale 65 tys. kolorów to troche mało w porównaniu do chociaż SE TXT czy Samsunga Ch@ta. Dziwi mnie tylko, po co temu telefonowi tyle RAMu. Podsumowując : Jeśli będziesz korzystał z tego telefonu do biznesu - mejle itd. to będziesz zadowolony, ale ja sobie nie wyobrażam korzystania z tego telefonu na codzień.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Miałem każdy model blackberry w łapie :P (mieszkam w holandii gdzie każdy z moich znajomych posiada blackberry i jakiś dodatkowy telefon) i powiem że bb curve jest gorszy od bb curve 8520 !! jak już bym miał wybierać to bym wybrał bb curve 9360 <3 które miałem przez 2 tygodnie lecz był to podobno kradziony telefon i zablokowali usługę bis na świat i imei w anglii a ja własnie tam często jeżdżę na wakacje ! Myślę teraz o update z mojego bb curve 8520 na bb curve 9360 <3 będzie mnie to kosztować 48euro lub na bb curve 9320 o którym mowa za 70euro ?!?! to wolał bym dołożyć z 50euro i kupić sobie lg swift x2 ,Co do telefonu nie korzystaj z app world bo ci tak zamuli telefon ze musiał byś go restartować :P z aplikacji na bb polecam ci : Battery Booster pomaga to wydłużyć działanie baterii normalnie bateria trzymała mi max 5h korzystając z bbm itd :) a teraz korzystając z bbm itd wytrzymuje jakiś 7/9h !!

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...