Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Efekt Stracenia XP

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli używasz bota to straciłeś je za jego używanie i raczej tego nie odzyskasz :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Też nic z tych rzeczy

To co robiłem to wchodziłem na serwery i testowałem bronie po czym wychodziłem i znów zmieniałem broń i później pod koniec zmieniłem strój i nagle zauważyłem spadek ponad 140 tys. expa nawet mam zachowany ss przed ile miałem na pasku w lewym górnym rogu i widać większy wskaźnik niż mam teraz,a jakby nie było ponad 140 tys expa jak nie lepiej to dla mnie dużo.Bardziej obawiam się tego czy mi się to nie powtórzy bo chcę wbić lvl.

Opublikowano

Niech pomyśle... weszłeś do gry wbiłeś sporą ilość expa i nie zaczekałeś do końca rundy?

to nie jest bug to jest specjlanie zrobione na tych co są sobie nabić expa ale nie używając flag :)

czyli np. żadna flaga nie jest przejęta ty masz np 50k expa i wychodzisz z gry jak nie ma końca rundy, Expa ci nie zalicza tak jak byś w ogóle nie grał

Opublikowano

Niech pomyśle... weszłeś do gry wbiłeś sporą ilość expa i nie zaczekałeś do końca rundy?

to nie jest bug to jest specjlanie zrobione na tych co są sobie nabić expa ale nie używając flag :)

czyli np. żadna flaga nie jest przejęta ty masz np 50k expa i wychodzisz z gry jak nie ma końca rundy, Expa ci nie zalicza tak jak byś w ogóle nie grał

To było inaczej ten exp co miałem i straciłem to był dawniejszy nabity kiedy indziej na 2 dzień to testowałem bronie i sety(dodatki) i zabijałem tak z 2-5 osoby po czym wychodziłem także w ten dzień to ja dużo expa nie wbiłem,lecz straciłem dawniejszy exp wbity z wcześniejszych dni.

Opublikowano

no to nie wiem co mogło być przyczyną, ale dam ci rade :) Nigdy nie wychodź jak masz dużo expa a chcesz go nie stracić, czekaj do końca rundy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...