Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce sprzedać konto. Mogę zmienić dane? Wycena postaci.

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chce sprzedać konto Battlenet z grą Diablo 3 oczywiście na Battlenecie pisze moje imię i nazwisko. Czy mogę to jakoś zmienić? Ogólnie wszystko pamiętam email czy sekretna odpowiedz na pytanie ale jak sprzedam konto to chciałbym żeby nie było tam mojego prawdziwego imienia i nazwiska. Da się to zmienić?

I na ile PLN wyceniacie DH60lv? Ogólnie to troszkę słaby ale przeszedłem grę i pokonałem DIABLO na inferno i dałem sobie radę z pomocą kumpli, oczywiście dorzucam wysyłkę pocztą polską lub kurierem pudełko z grą, paragonem i oryginalnymi książeczkami, instalką na dvd czy cd-keyem. Tu macie zdjęcia postaci:

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/maniek-2670/hero/1182012

16740996723398299740.jpg

40023701955525953746.jpg

65625150691045200080.jpg

Opublikowano

Czy można zmienić nie mam pojęcia ale sprzedaż to ja bym polecał wystawić na licytacje na allegro od 140 zł jakoś

Opublikowano

Może napisz do supportu i poproś o zmianę ? Tylko nie wiem czy oni popierają takie sprzedawanie kont. Pewnie nie ? Bo tak właściwie to oni na tym tracą.

@DOWN

No właśnie też tak na to popatrzyłem ;d

Opublikowano

nie chciało mi się robić bossów co na normalu-piekło-koszmarze czy jak to tam więc od razu z kumplem "przeskoczyliśmy" na diablo ;) btw gra nudna przelazłem w 2 dni potem to masz ten samy lv i powtarzasz go na innym poziomie trudności - dla mnie nuda - krótka i w ogóle fabuła słaba więc sprzedaje konto ;) Może ktoś chętny? Oczywiście przez allego,

a no i mam authenticator na telefonie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...