Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer [Survival+Frakcje] [1.3.2] [Wojny Gildi] [500%Exp] [24/7] [MobArena] [Zapraszamy]!

TheMagistercrv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Główne]

[informacje]

Nazwa Serwera:[MineHardCraft]

Sloty:40

IP:f9.owncraft.pl:25032

Status:Online

[Dodatkowe][informacje]

Koszt konta [Vip]:

[6,19zl] [SMS]

[Administracja]

[Wlasciciel]Magistercrv

[Administrator]Waylox

Opublikowano

Zajebisty serwer tylko szkoda ,że NIE MA IP HAHA karygodny błąd oraz nie ma prezentacji z generatora ^^

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Serwer LIPNY!!! Dlaczego?

- Hehe... Nie ogarnięta administracja :D, przykład:

Jestem sobie i jestem. Wchodzę na drzewo dżunglowe (to duże) by pościnać drzewo (miałem już dobry ekwipunek, może i kamienny oraz kit'a użytego co można co 7 dni) i tu nagle mnie administrator wyrzucił, bo niby ''latałem'' (pierwszy log), pewnie chodziło o to, że:

Podczas rejestracji unosiłem się w powietrzu, więc... Heh, szkoda mi administratora, a raczej właściciela, po czym straciłem ekwipunek (zawsze chowam do skrzynki, a nie się logam, bo zapominam).

- Złaaa atmosfeeerraaa,

- VIP ma za dużo - Ktoś kupi VIP'a za 6zł i już ma full diax oraz enchant eq i poluje na nowych graczy,

- Ze spawnu ciężko wyjść ._.

1/10

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Serwer LIPNY!!! Dlaczego?

- Hehe... Nie ogarnięta administracja :D, przykład:

Jestem sobie i jestem. Wchodzę na drzewo dżunglowe (to duże) by pościnać drzewo (miałem już dobry ekwipunek, może i kamienny oraz kit'a użytego co można co 7 dni) i tu nagle mnie administrator wyrzucił, bo niby ''latałem'' (pierwszy log), pewnie chodziło o to, że:

Podczas rejestracji unosiłem się w powietrzu, więc... Heh, szkoda mi administratora, a raczej właściciela, po czym straciłem ekwipunek (zawsze chowam do skrzynki, a nie się logam, bo zapominam).

- Złaaa atmosfeeerraaa,

- VIP ma za dużo - Ktoś kupi VIP'a za 6zł i już ma full diax oraz enchant eq i poluje na nowych graczy,

- Ze spawnu ciężko wyjść ._.

1/10

Jak widac nie wiesz o co chodzi w survivalu chcac przetrwac musisz uciekac a nie jak inni mysla spawn 100x100 i bezpiecznie sobie wedruje lipny to ty jestes :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...