Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] Prace/Gildie ! WolfCraft ! Zapraszamy.

TheSplueR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c6KEb.png

A.png

Nazwa serwera: WolfCraft

IP serwera: s33.csrv.pl:33575

Uwaga !

Nasz Serwer posiada aż 4GB Ram Na Serwerze !.

B.png

Rodzaj Serwera: Survival

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty:40

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: Survival+Frakcje

Załoga: [Wlasciciel]Paciek

50aed131a6a8b.png

Hmm ! Nasz Serwer jest bardzo rozbudowany Dlaczego? ::

Na naszym forum znajdziecie Mini mapkę na której zobaczycie naszą mapę serwerową

Link podamy na serwerze

;)

Na Start

;):

206di1j.png

+to przygotowaliśmy Dla was jeszcze więcej !:

Oto drop z mobów:

64e8ffa3a80d7.png

Gdy znudzi ci się Granie Na naszym serwerze Możesz kupić jeszcze rangi takie jak :

IronVip DiamondVip GoldVip

5zł/mies 12zł/mies 5zł/mies

I ostatnia rzecz To siekiera:

3bd4e70d9bb0c.png

Zapraszamy!:

767b26711491d.png

Opublikowano

Survival-Frakcje lecz itemy się dostaje a mogę dostac GM a jaki jest przedział wiekowy tam ? 12 lat wiesz dzieci w takim wieku powinny już ... Kur to Polska 12 lat dziecko to nic nie robi jak Darmozjad ... porażka

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

@up naprawde? Dziwne Jakoś tylko ty płaczesz..

Racja płaczę przez twoją głupotę.... myślenie nie boli :D

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Opublikowano

Survival-Frakcje lecz itemy się dostaje a mogę dostac GM a jaki jest przedział wiekowy tam ? 12 lat wiesz dzieci w takim wieku powinny już ... Kur to Polska 12 lat dziecko to nic nie robi jak Darmozjad ... porażka

Nie ;) Szczym ryj jak nie wiesz :D

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Proszenie o GM to ja robilem jak miałem 9 lat nie pasuje postaw własny serwer po 2 nie płacz mi tutaj że eq na start jest bo nawet crafta nie znasz

2434ef17bbe94.png

Opublikowano

Proszenie o GM to ja robilem jak miałem 9 lat nie pasuje postaw własny serwer po 2 nie płacz mi tutaj że eq na start jest bo nawet crafta nie znasz

Crafta nie znam racja ... dzieci z zawyżoną samooceną słuchaj dzieciaku serwer każdy głupi umie kupic i Postawic ustaw pluginy ... jak bym zrobił to byłby jeden z Lepszych na Forum ... lecz co może wiedziec takie dziecko tam samo jak osoba na górze porażka koledzy się bronią ale miłe ... rzygam tęczą

Opublikowano

Crafta nie znam racja ... dzieci z zawyżoną samooceną słuchaj dzieciaku serwer każdy głupi umie kupic i Postawic ustaw pluginy ... jak bym zrobił to byłby jeden z Lepszych na Forum ... lecz co może wiedziec takie dziecko tam samo jak osoba na górze porażka koledzy się bronią ale miłe ... rzygam tęczą

Odezwało się.. Nawet pewnie na serwer nie wbił tylko nabija posty na MPC i tyle..
767b26711491d.png

Opublikowano

po co mam tracic Czas mój ? jak mogę to coś zobacze i ocenie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...