Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dla graczy BF3 na PS3

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić bf3 na ps3 ale mam kilka pytań :

-Jakie jest sterowanie gałkami

-Czy ludzie posiadający BF3 i BF3 z premium grają ze sobą i tam ci mają premium bronie a ci muszą im ulegać czy Bez premka grają z graczami bez premka , premek vs premek i tylko ?

-Czy przyjemnie się gra na mapie przeznaczonej dla 64 graczy a na PS3 max 24 graczy i trzeba szukać przeciwników ?

-Czy to premium aż tam ulepsza grę że gracze z podstawką czują się jakby grali w gre Play2Pay ?

-Czy nie trudno porozumieć się w takiej grze bez czatu , a to gra taktyczna ( nie da się lecieć na pałę bo cie snajper zdejmie ) ?

-Czy faktycznie na tak ogromnej mapie kiedy są 24 graczy można poczuć się jak na wojnie czy raczej jak gracze 1 v 1 ?

-Czym się różni BF3 PC a PS3 ?

Plusy gwarantowane !

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Nie mam gry na konsolę ale powiem Ci co wiem ;)

- sterowanie jak dla mnie jest chujowe, ale ja jestem typowym pc'towcem dla ludzi grających na padach zapewne jest ok

- tak, grają ze sobą

- na konsolach mapy na 64 graczy są obcięte, jest mniej punktów do przejęcia i jest bardziej ograniczony teren

- nie, premium nie ulepsza tak gry, premium opłaca sie tylko ze względu na wszystkie dodatki. Nie powoduje to tego że Ci gracze są jacyś mocni i tak mało osób używa broni z premium.

- na PS3 dokupujesz headset i masz komunikację

- na PS3 zapomnij o czuciu się jak na wojnie (24 graczy) bardziej to jak COD wygląda

- ogromem rzeczy. Zacznijmy od tego że potrzeba niezłą maszynkę żeby BF ładnie śmigał. Ale PC miażdży graficznie konsole, genialna komunikacja głosowa, chat, 64 osoby na serwie co daje soczysty rozpierdol i czujesz się wtedy na prawdę jak na wojnie, przyjemna wyszukiwarka serwerów, commo rose, vote kick/vote ban, ogarnięci ludzie, genialna zabawa. Na PC czuć tą atmosferę grając z obcokrajowcami jak i polakami, można z każdym praktycznie porozmwaiać spokojnie. Jak dla mnie BF3 na PC niszczy BF na konsole, ale to moja opinia :)

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...