Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rework

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak wiecie ( lub nie) postaci są zmieniane. Do tej pory zmienieni zostali evelynn, katarina,xin,twitch, i troche garen.

Co myślicie o tych zmianach?

Z tego co się moge domyślać na podstawie ostatniego filmu z gamescom to możliwe że niedługo reworka mogą doczekać się Morgana i Miss Fortune , była też mowa o Heimerze.

Opublikowano

Według mnie to jest nie potrzebne lepiej żeby zostawili te postacie, a niech się zajmą nowymi tylko żeby robione były z ''głową'' a nie na szybkiego Regnar jeszcze nie wyszedł a tu już mowa o Syndrze.

Opublikowano

@up nie zgodzę się według mnie powinni po rengarze i syndrze zrobić przerwę przynajmniej z 2-3 miechy od nowych hero i zadbać o te które teraz są "niedopracowane"

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Według mnie powinni znerfić Dariusa, a wszystkie inne champy zostawić narazie w spokoju. Teraz dodają za dużo nowych postaci, mogli by zarobić w inny sposób niż tylko nowe postaci, np. Dodając nowe skiny dla postaci które mają ich mało (np. Jayce, Zyra, Draven, Varus) Mogli by też pomyśleć nad jakąś nową mapą lub wprowadzeniu areny treningowej do zwykłych rozgrywek (nie tylko prywatnych).

Game Over

Opublikowano

@ MF? IMO obecnie najsłabszy ad carry.

z tym sie nie zgodze poniewaz jest dosc dobra ale ciezka do ogarniecia ja osobiscie lubie nia grac moze nie rankedow bo wole pierw ta postac bardziej opanowac ale normale to czysta przyjemnosc ;]

Opublikowano

Według mnie powinni znerfić Dariusa, a wszystkie inne champy zostawić narazie w spokoju. Teraz dodają za dużo nowych postaci, mogli by zarobić w inny sposób niż tylko nowe postaci, np. Dodając nowe skiny dla postaci które mają ich mało (np. Jayce, Zyra, Draven, Varus) Mogli by też pomyśleć nad jakąś nową mapą lub wprowadzeniu areny treningowej do zwykłych rozgrywek (nie tylko prywatnych).

Nie koniecznie się z tym zgodze. Darius nie jest zbyt dobry , gdy się potrafi go skontrowac. Np. taki teemo na topie i darius ma problemy :)

@TOPIC - mysle ze te reworki idą w dobrą stronę. Przykładem może być evelynn. Gdy ktoś przed reworkiem picknął eve był odrazu wyzywany od trolli itd. Teraz ? Nawet Shushei na turnieju nią grał ; D

test12w.png

Opublikowano

No niestety, ale MF to najsłabszy AD Carry. Darek nie potrzebuje nerfa. Potrzebuje go i to bardzo Diana. Ona pod Glass Cannona jest tanky praktycznie jak Solo Top... + ma jeszcze potworny dmg.

nf5l38.jpg
Opublikowano

ja bym znerfil Jax'a bo ta postac jest az z byt dobra byle troll ktory zlozy hexa czy tama trinity jest strasznie ciezki do sciecia.. ta postac ma ego dobre ultima uniki+ stun +w jak poopy q+doskok pasyw tez zajebisty coraz szybciej bije i do ttego ulti ktory na 6 lvl daje co 3 atak 100dmg ;) tym champem idzie wszystko ubic.. jak dobrze ogarnie to sam sie rzuci na pol teamu i go wybije.. a reszta jak reszta co do darka to nerfa moglby dostac i pewnie dostanie :)

Opublikowano

ja bym znerfil Jax'a bo ta postac jest az z byt dobra byle troll ktory zlozy hexa czy tama trinity jest strasznie ciezki do sciecia.. ta postac ma ego dobre ultima uniki+ stun +w jak poopy q+doskok pasyw tez zajebisty coraz szybciej bije i do ttego ulti ktory na 6 lvl daje co 3 atak 100dmg ;) tym champem idzie wszystko ubic.. jak dobrze ogarnie to sam sie rzuci na pol teamu i go wybije.. a reszta jak reszta co do darka to nerfa moglby dostac i pewnie dostanie :)

Uspokoicie sie z tymi nerfami Dariusa? Toz to jeden z najslabszych solotopow. Kontruje go byle harass np. Teemo, Yorick, Olaf, Vlad, Morde, nawet gp powinien dac rade

Opublikowano

Nie koniecznie się z tym zgodze. Darius nie jest zbyt dobry , gdy się potrafi go skontrowac. Np. taki teemo na topie i darius ma problemy :)

no tak ale kiedy sie blind skonczy to darius zaraz teemo jedzie, wedlug mnie dobra kontra na niego to vlad :) gralem juz dosc wiele razy z dariusami w enemy i zawsze tylko nim mi tak gladko szlo :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...