Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Który lepszy

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mid to ahri . jak już wszyscy pisali to ja też : MAAAA FAAAJNE CYCKIII !!!! ale po za tym na 6 lvl trudna do z gangowania bardzo mobilna i wgl zaje^bista . weź ahri

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Diana rozwali spokojnie Ahri na midzie w jungli tez jest dobra tylko jak nie masz run pod ap to na 1 2 lvl masz slabo na mid a na 3 juz spokojnie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mid: Wymiata

Jungla: Wymiata

!!! Wez Diane !!!

Pozdrawiam

Adikulu

Opublikowano

Polecam oczywiscie Ahri

+ Dobre combo

+ Dobry styl ucieczki

+ Spore DMG

+ Polecam walić runki pod AP jak najwiecejej zadnych innyche nie dawać

+ 1 vs 1 wymiata !!!

+ na skillu ma prowokacje do ataku która zawsze przesadza o winiku walki 1 vs 1

a --- nie znalazlem

Opublikowano

Kup ahri. Jeden z lepszych ap carry.

Taunt, dobry dmg z Q i E, ma true dmg, mobilna, łatwo się gankuje inne linie. Polecam.

Opublikowano

+ na skillu ma prowokacje do ataku która zawsze przesadza o winiku walki 1 vs 1

A powiedz, jak taka Ahri ma trafić ze swojego E w Dianę, która użyła swojego E? No NIJAK.

Osobiście polecam Dianę, "ulti wielokrotnego użytku", może iść do jungli albo na mida, świetny ganker, ogarnięta Diana w teamie = op feed. ;D

Opublikowano

A powiedz, jak taka Ahri ma trafić ze swojego E w Dianę, która użyła swojego E? No NIJAK.

Osobiście polecam Dianę, "ulti wielokrotnego użytku", może iść do jungli albo na mida, świetny ganker, ogarnięta Diana w teamie = op feed. ;D

wiesz nie zawsze przeciwnik jest ogarniety i nie zdąży zauważyć jak ahri wyjedzie mu z combo i bedzie trupem wystarczy ja ogarnac i bedzie dobrze sie ja grało
Opublikowano

wiesz nie zawsze przeciwnik jest ogarniety i nie zdąży zauważyć jak ahri wyjedzie mu z combo i bedzie trupem wystarczy ja ogarnac i bedzie dobrze sie ja grało

No tutaj muszę się zgodzić. Ale wystarczy trochę resistów i Ahri nie będzie już takim uciążliwym przeciwnikiem. I co najważniejsze - jeżeli jesteś Carry, albo jakimś papierkiem to nie lataj po całej mapce i nie dawaj Ahri free killa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...