Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer - szukam osób

Lipek966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pomysł na serwer. Nasze MU jednak nie będzie po prostu "kolejnym serwerem". Chodzi mi o stworzenie rewolucyjnego serwera który wcieli do MU zupełnie nową mechanikę.

Po pierwsze zmienione zostaną itemy. Między innymi teraz SM będzie mógł używać orbów dla elfa summonujących potwory, a MG będzie mógł używać broni dystansowych! Dzięki temu postaci osiągną supełnie nowe możliwości rozwoju!

Oprócz tego zmienimy całkowicie styl gry!

Gra podzielona będzie na 2 serwery. Na jednym z nich (PvP) będzie niesamowicie duży exp (przykładowo x100000), max 400lvl i żadnych resów!

Na tym serwie będzie do zdobycia zamek. Każdy (nawet nowy gracz) będzie miał szansę zamek zdobyć, wszystko zależy od tego, jak rozwinie postać, gdyż tutaj, każdy będzie miał do rozdania tyle samo pkt!

Drugim serwerem będzie PvM. Tutaj do zdobycia nie będzie już zamku, tutaj będzie exp x100 i będzie się normalnie expiło, rozwijało postać, będą resy. Na serwerze PvP będzie Drop x1, a itemy z PvP będzie można przenieść na PvM, ale na odwrót (z PvM na PvP) już nie. Zapewni to mniej więcej równe szanse w zdobywaniu zamku przez nowych graczy niż mają starzy wyjadacze na serwerze.

Zasady:

Na serwerze PvP nie będzie żadnych zasad oprócz zakazu używania cheatów!

Będzie tutaj można do woli PKować, okradać, itp itd - PRAWO JUNGLI - tutaj gracze są najważniejsi!

Natomiast na PvM będą obowiązywać zasady regulaminu, któy nie został jeszcze opracowany.

Tak pokrótce prezentuje się moja wizja serwera. W tym rzecz... moja... Jestem sam i szukam osób chętnych do pomocy, współadminów, itp itd!

Wszelkie propozycje pisać na gg (40137088)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...