Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybki i prosty exp daggerem (hacks.)

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym poradniku przedstawię wam bardzo prosty sposób expienia daggerem na prywatnych serwerach (easy-medium-4fun) no i niektóre hardy.

Co nam będzie potrzebne ?

1.Ninja Hack

link do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/484945-dlninja-hack/

2.Klient serwera+najlepiej kamermod (metin2mod.tk)

3.Ninja

4.Kasa na bonowanie eq.

Co musimy robić ?

1.Bonujemy eq do expa

Zbroja - HP , x do pż , reszta bez różnicy

Naszyjnik - HP , krytyk , omdlenie

Buty - HP , krytyk , omdlenie

Bransoleta - HP , x do pż , silny przeciwko X ( zależy gdzie expimy )

Maska - silny przeciwko X , otrucie

Broń - od 30lvla do 75 spokojnie w kozikach+9 średnie 30 z omdleniem i krytykiem.. A potem chakry śr 45+

Kolczyki - Silny przeciwko X

Tarcza - zręczność , nno , blok ciosów i silny przeciwko X

2.Następnie idziemy na expowisko. Ściągamy spota pelerynkami i bijemy kozikami z BUTA!. Moby nas nie dedną prawie na 100% gdyż mamy full omdlenie :) (gorzej jak expimy na zinach..)

I tak o to wbijamy z łatwością poziomy gdyż ninja bije do 5x z hitów + blokujemy hity mobów bo omdlenie robi swoje ;d. Zbijamy spota szybko bo kryt ;)

Może tut taki , że wielu może zna taki sposób no aleee ;).

Przy okazji :

Tym hackiem możemy także robić pvp bo ma wbudowany dmg hack na wirujący sztylet (3x) i powiększony zasięg bicia z hitów+skilli :D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Z ninja hackiem to ja ci wezmę 1lvl na skilla berana seatou(wiem trochę przesadziłem).Temat moim zdaniem niepotrzebny.Każdy raczej wie jak bonować eq,a jak jeszcze do tego wchodzi hack to dopiero.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Tematy są zbędne wiesz jakie? "Wszystko o szkatach" "wszystko o randze" więc ? Niektórzy nawet nie wiedzą o istnieniu tego hacka , a co dopiero jak on działa w praktyce. Założę się , że nawet go nie testowałeś bo jesteś jednym z tych co tylko na wh jadą :/

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Tematy są zbędne wiesz jakie? "Wszystko o szkatach" "wszystko o randze" więc ? Niektórzy nawet nie wiedzą o istnieniu tego hacka , a co dopiero jak on działa w praktyce. Założę się , że nawet go nie testowałeś bo jesteś jednym z tych co tylko na wh jadą :/

Jechanie tylko na wh jest upokorzeniem?

Sorry ale jezeli nieuzywanie cheatow jest czyms niefajnym to na prawde nie warto grac juz w ogole w gry multiplayer :(

Wedlug mnie zbedne sa takie tematy jak ten, 'tutorial jak grac na hackach', i to w grze w ktorej sukces zalezy tylko od czasu poswieconego na gre :(

A, i jezeli juz robisz tutorial nt. jakiegos cheata to najlepiej zeby byl on zaprogramowany przez ciebie, bo osoba ktora go zaprogramowala na pewno napisala jakie ma zalety / wady i jak go uzywac, do czego sie przydaje etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...