Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q)Celownik

adam12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy kto miał celownik m145 w mg36 co połączenie tych obu rzeczy daje .Broń staje się istną maszyną do dedania jeszcze lepszą niż jest z pakietem i tu jest moje pytanie czy ten celownik tylko można wylosować w Daily draw ?.Z tym celownikiem udało mi się nie wiem jakim cudem osiągnąć 190 range kill nie wiele lepszy wynik uzyskałem z m95 :)

Opublikowano

ta ten celownik to wypas można teraz kupic ten celownik ale tylko z zestawem dla szturmowaca nie wiem czy to dobre rozwiązanie bo teraz wszyscy mogą kosic na duze odległosci :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Dokładnie jest to celownik m145 są różne poziomy.

Co do celownika można go wylosować w daily draw.

Celownik jaki jest dodawany do zestawu szturmowca jest inny gdyż nie ma tylu linii jak standardowy m145 tylko ma kropeczke na środku.

I tu wtrącam swoje grosze po ostatniej konserwacji zjebali ten celownik na dalsze dystanse broń się bardziej chwieje niż wcześniej innymi słownymi spierdolili na gorsze ehh.

Opublikowano

Masz możliwość wylosowania go w supply drop za 1 k fundsów jak będziesz mieć szczęście poleci na zawsze więc powodzenia :D

w tym akurat nie miałem farta dzisiaj kupiłem x2 i dostałem credit bost na 1 dzień i 150 strzykawek (po h*j mi strzykawki jak gram medykiem ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...