Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania dotyczące zagranicznych serwerów

szymek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli macie jakieś pytania odnośnie zagranicznych serwów.To piszcie tutaj.Bo tamten temat sie gdzieś zapodział.Wszystkie spamerskie odpowiedzi będą warnowane!

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znacie jakieś spolczenie do Nostale.se ?Bo podobno dostaje się tam więcej expa niż na pl ale tylko za misje,ale języka nie ogarne :P

Szymek zapomniał dodać że ja to mój pomysł który mu dałem na pw.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

szymek, przejrzyj całe pw a zobaczysz jak pisałem do zarządu że odpinam bo tam nikt nie pisał.

UP, napisałem ci na pw o tym VPN, mi działa. Działające ip jest ciżeko znaleść więc polecam ci NT pl ;-)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Ciekawe.. jakaś moda na NosTale.se jest?

@Topic

Czy na NosTale.pl (nie strona, gra xD) grają czasem moderatorzy? Jeśli tak na jakim serwerze najczęściej? Można dodać jakiegoś moderatora do znaj? czy moderator może dawać czasem darmowe rzeczy?

Opublikowano

Ciekawe.. jakaś moda na NosTale.se jest?

@Topic

Czy na NosTale.pl (nie strona, gra xD) grają czasem moderatorzy? Jeśli tak na jakim serwerze najczęściej? Można dodać jakiegoś moderatora do znaj? czy moderator może dawać czasem darmowe rzeczy?

Powiem tak. Jeżeli chodzi ci o Gm to tak, znam byłego RedVahnela który nie chwali się jako gm i gra sobie spokojnie na 80lvl z sp +11/12

Jeżeli chodzi ci o modów forum to Gra, m.in AniaPuchatek ze swoim berkiem +15 na serwerze avalon ( lami strasznie, co z tego że sp kozackie i 91lvl jak ma staty 1000:1000 )

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Powiem tak. Jeżeli chodzi ci o Gm to tak, znam byłego RedVahnela który nie chwali się jako gm i gra sobie spokojnie na 80lvl z sp +11/12

Jeżeli chodzi ci o modów forum to Gra, m.in AniaPuchatek ze swoim berkiem +15 na serwerze avalon ( lami strasznie, co z tego że sp kozackie i 91lvl jak ma staty 1000:1000 )

Dzięki za odpowiedź. A nie gra czasem złośnica? Np. w google jest zdjęcie chyba na terenach kopalń jak się nie mylę łuczniczki o innym kolorze nicku [GM]Zlosnica albo Złośnica.. i kilka osób mówi, że ją widziało..

Opublikowano

Złośnica to super moderatorka forum. Nie obejmują ją prawa Mistrzów gry.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Złośnica to super moderatorka forum. Nie obejmują ją prawa Mistrzów gry.

Też tak uważam. Ludzie myślą, że się u każdego doszukuje piegów ale ona poprostu pożądnie i poważnie traktuje swoją rolę. A w rzeczywistości i tak jest miła i pomocna ;)

A macie za darmo i możecie dawać za darmo rzeczy? Na przykład krzaki i takie tam..tak na tzn"próbkę" tylko na zawsze :D Wiem noobskie pytanie ale mnie dręczy ;P

Opublikowano

Gm nie rozdaje itemków, nie ma do tego prawa...

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Gm nie rozdaje itemków, nie ma do tego prawa...

Jak zkładam dlatego, że .. " O PATRZCIE! GM! Daj krzaka, daj skuter, daj dywan, daj sp, daj eq, ..." i tak dalej..

Opublikowano

Tak jest, jak wtedy jest to shauna lub devona to pożegnaj się z kontem na miecha lub postacią na 10 godzin. Nie są one miłe, przychodzą do miasta i szpanują bo myślą że jest czym. Ale co daje gm? jaką radość z gry? Dla mnie to maxylmalne badziewie

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Nostale.co.uk - Jakie sa tam ceny?

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nostale.co.uk - Jakie sa tam ceny?

Zero atmosfery, co z tego, że ceny są "odrobinkę" niższe, skoro i tak nie idzie na to zarobić bez NM. Mówie wam, nie grajcie tam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Popieram upa. Jest kilku polaków jednak czemu macie grać na uk skoro na pl jest LoD, jest w piz... polaków itd. Co z tego że ceny są odrobine niżesze ?

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Ej a na nostale se chce ściepnąć wróżkę,ma ona 20%.Mam ją z tej złotej monety.I mam pytanie czy da się jeszcze kiedyś tą wróżkę ściepnąć ?

I drugie na nostale se po ilu dni straci się konto jak się nie będzie grało ?

Kurwa kurwa kurwa od początku kurwa grać muszę kurwa inne sp zrobiłem!

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Jakie ściepnąć?? O co ci chodzi?? Jeśli chodzi ci o zdjęcie to wróżek nie da sie zdjąć da sie tylko zamienić na inne

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Konto zablokowuje się po bodajże 6 miesiącach bezczynności ;)

jigorus.png

By Harukimisu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na nostale Se i chcę wybrać klasę wojownik, ale nie wiem które okienko wybrać, do wyboru są 3 które to jest wojownik?

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

powiec co robiłęś ostatnio albo chociaż jaki masz act i ile cp zrobionych

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

@up akt 1 cp robiłem 19 20 nie wcześniej u ospałka miałem dać rudę, kilofy

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...