Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyWare - Najlepszy Serwer Freebuild i Frakcji w Polsce! [FreeBuild i Frakcje-Survival] [No-Premium] [Dedyk] [24/h]

Stachu97PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A.png

Nazwa serwera: SkyWare - Najlepszy Serwer Freebuild i Frakcji w Polsce!

IP serwera: 91.189.221.186

B.png

Rodzaj Serwera: RPG

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty:35

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: War, Essentials, REgion Market, Factions oraz wiele innych

:)

Załoga: Slaviox, KsiadzPROboszcz, JAQUBA

C.png

Zapraszamy na serwer Skyware, na którym oprócz tętniącego, pełnego od Eventów świata freebuild z działkami znajdziesz zarówno świat Survival - Frakcje na którym zmierzysz się z innymi

:) Serwer posiada wiele urozmaiceń w postaci np. Pluginu War, który wprowadza do rozgrywki Team Deathmatch z przejmowaniem flag, bombami, pvp i nagrodami! :) IP serwera : 91.189.221.186

Zapraszamy także na nasze mumble - takie same ip jak serwera : 91.189.221.186

gen.png

Opublikowano

Seventh.. nie weszłeś nawet na serwer.. proszę cie.. Takich naprawdę trzeba karać -.- Jeśli myślicie że jest tak jak kolega @up powiedział to wejdźcie i się miło zdziwcie :)

Opublikowano

Najepszy Wy chyba serwera freebuild nie widzieliscie

Admin nazwa mnie Bezdomnym bo mam nick asddddd (Widac Admin idiota Skoro za nick banuje)

I na dodatek powiedzialem mu bug to powiedzial ze jestem Dzieckiem minecraft bez wlasnego zycia (Wiadomo ze 6latek z niego)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie będe sie wypowiadał.. A zgred zwyzywał po prostu serwer i administrację.. Jeśli uważacie po powyższych postach że serwer jest lipny to nie wchodzcie :)

Opublikowano

Serwer Ma Piękne budowle,jest zadbany,a Admini i Modzi są aktywni i rewelacyjni.Serwer (Przepraszam za Powtorkę) jest najbardziej zaawansowanym serwerem freebuild(i nie tylko)

jaki widziałem.Polecam

P.S.Nie przejmujcie się tymi hejtami,kiedyś się odczepią ;D

Pozdrawiam Helixion

b_560_95_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...