Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Failed to load image" w KamerModzie

Pawłoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem... Może to być śmieszne ale nigdy nie grałem na haxach, wytrzymałem ponad 4 lata... Ale dziś chciałem pograć na KamerModzie na Ravii, niestety po zainstalowaniu KamerModa do folderu Ravii wyskakuje mi taki błąd:

86379535225095369289.png

Za rozwiązanie problemu daje limit like + 5* w profilu... ;)

Opublikowano
Client nie ma jakiegoś obrazu, ściągnij nowego clienta i wrzuć patcha do tego nowego clienta o ile Ravia ma patcha. Lub zrób reinstall clienta

Tyle też zrozumiałem, że nie ma jakiegoś obrazu... Clienta ściągnąłem i patchowałem jeszcze raz przed napisaniem tego tematu... ;)

Opublikowano

Po prostu nie wrzucaj moda do clienta ravi ma on calkiem inne pliki (pozmieniane nazwy, lokacje itp.) musisz sciagnac lub jezeli masz PLa to na nim instalujesz moda (niewazne jaka wersja PLa nie musi byc patchowany) ja tez tam gram na modzie na ravi tylko uwazaj bo w cliencie ravi jest taka rzecz ze przed wiadomoscia na pw masz lv i godzine po prostu dopisz sobie tak : (Lv1) [00:00:00] : i wtedy wszystko wyglada jakbys mial normalnego clienta

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Opublikowano

Dałem tym razem do niepatchowanego PL'a z 21.03.2011 i mam taki problem:

55518523867207851765.png

Sprawdzałem to co znalazłem w necie i nic... Instalowałem nawet pythona, bezskutecznie... Jeśli koś wie jak mi pomóc to poleci limit lików i 5*... ;)

Opublikowano

Proszę Moda o zamknięcie tematu... Problem leżał w niespatchowanym metku, wystarczyło go aktualizować...

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...