Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gry na pełnym ekranie - nie widać myszki

Maszak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam byle jaką grę na pełnym ekranie, nie widać mi myszki, Dopiero gdy włączę tryb okienkowy, już ją widać... dałoby się coś z tym zrobić? W niektórych grach nie da się niestety grać w trybie okienkowym...

Opublikowano

możliwe że jakiś program to blokuje czy coś w tym stylu, nie masz żadnego syfu na komputerze? czasem się zdarza że coś blokuje tą myszkę ale to są tylko moje domysły

fs_overall.png

Opublikowano

nie wiem no, możesz np. zrobić tak że w autostarcie (uruchom>>>msconfig>>>uruchamianie) odznaczysz wszystko oprócz windowsowych rzeczy i jeżeli wtedy normalnie będzie działało to oznacza to że jakis program przeszkadza

fs_overall.png

Opublikowano

Mam pare pytań i porad:

1.Czy masz tak w każdej grze?

2.Czy masz też tak w jakiś programach?

Moją poradą jest żebyś spróbował przeczyścić komputer CCleanerem lub czymś innym,jeżeli to nie pomoże to zdefragmentuj dysk a w ostateczności sprawdź może z inną myszką

NIE MUSZĘ MIEĆ FAJNEJ SYGNATURY I TAK JESTEM ZAJE*****

Opublikowano

Sprawdź czy myszka sprawna. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...