Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Błąd battlefielda 3. POMOCY

MrPawel768

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem nowy komputer, na którym zainstalowałem battlefielda 3, dzień po pierwszym włączeniu komputera. Battlefielda miałem już wcześniej i grałem w niego na poprzednim komputerze. Po zainstalowaniu i pobraniu patcha uruchomiłem battlefielda przez battlelog(jak uruchamiam z pulpitu i z origina jest to samo) i wyskoczył mi taki błąd:

post-651053-0-86742800-1345304278_thumb.png

Jak narazie na tym komputerze zainstalowałem:Microsoft Net Framework 4.0 i DirectX11, i nic nie pomogło. Mój komputer:

Procesor: AMD fx-4170(4x4.2GHz)

Karta Graficzna: nVidia GeForce GT630(4GB)

RAM:4GB

System: Windows 7 32-bit

Proszę was o pomoc. Może trzeba zainstalować jakiegoś service packa albo coś w tym stylu.

Opublikowano

Zainstaluj DX11.

Sory nie doczytałem że już zainstalowałeś.

Zainstaluj Servic Pack.

Albo kliknij prawym przyciskiem mysz na battlefield 3 w programie origin, a następnie napraw instalacje.

BTW nie ma to jak komputer z allegro...

Opublikowano

Zainstaluj DX11.

Sory nie doczytałem że już zainstalowałeś.

Zainstaluj Servic Pack.

Albo kliknij prawym przyciskiem mysz na battlefield 3 w programie origin, a następnie napraw instalacje.

BTW nie ma to jak komputer z allegro...

Z allegro? Nie jest z allegro. A tak wgl. to który service pack i czy nie będzie się sprzeczał z nieoryginalnym windowsem 7(czy poprostu po zainstalowaniu się coś nie spieprzy z systemem)?Jeśli masz link do service packu do nieoryginalnego windowsa 7 to fajnie by bło gdybyś dał link.

Opublikowano

Do windows 7 jest tylko servic pack 1 możesz go pobrać ze strony microsoftu, ja nie mam żadnych problemów z nim a mam nie oryginalnego windowsa.

Czy naprawiłeś bf-a tak jak ci napisałem w poprzedniej wypowiedzi?

Takie kompy zazwyczaj sprzedają na allegro. I tak nie zmienia faktu że dobry to on nie jest.

Opublikowano

Do windows 7 jest tylko servic pack 1 możesz go pobrać ze strony microsoftu, ja nie mam żadnych problemów z nim a mam nie oryginalnego windowsa.

Czy naprawiłeś bf-a tak jak ci napisałem w poprzedniej wypowiedzi?

Takie kompy zazwyczaj sprzedają na allegro. I tak nie zmienia faktu że dobry to on nie jest.

Naprawiłem, nic nie dało.

Opublikowano

Kto ci wcisnął takiego kompa m lub gdzie go kupiłeś

Coś źle? Może nie jestem jakimś dzieckiem komputera które wydaje 5 tysiaków na kompa...?

A i kupiłem go w sklepie Ecopc

Opublikowano

Jest masa programów do usunięcia tego błędu. Co ciekawe pierwszy raz widzę, że pojawia się on na Win7. Nie jest to wina komputera a systemu. Poszukaj w sieci programów jak ten:

http://www.dllsuite.com/

Może któryś pomoże.

Sprawdź także aktualizacje pod DX11, zaktualizuj cały system.

Opublikowano

Jest masa programów do usunięcia tego błędu. Co ciekawe pierwszy raz widzę, że pojawia się on na Win7. Nie jest to wina komputera a systemu. Poszukaj w sieci programów jak ten:

http://www.dllsuite.com/

Może któryś pomoże.

Sprawdź także aktualizacje pod DX11, zaktualizuj cały system.

Dzięki, ale co dokladnie robi ten program?

Opublikowano

Poszukaj w sieci, takich programów jest masa. Zobacz jaką masz wersje tego DX, jeżeli najnowszą to usuń go i ponownie zainstaluj. Zaktualizuj także sterowniki od karty graficznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...