Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma w jakie MMORPG grać;D

Lord Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Nie mam w co grać , co do sprzętu kompa - pójdzie wszystko :) Najlepiej żeby gra była Polska (nie musi , ważne żeby grało dużo Polaków i dało się z nimi pogadać) , mile widziane non-targety ^^ Chcę żeby gra miała dobrze community.

Grałem w:

Metin2 - moje pierwsze MMORPG i chyba najlepsze , po 3latach grania (1rok na PL'u , bo potem mnie okradli) znudziło mi się , było dobrze community , zawsze jak się expić nie chciało to można było popisać z kimś itp.

4Story - często wracałem do tej gry , ale szybko mi się nudziła , grałem 2 dni i nuda.

Rappelz - bardzo nudne,

League Of Legends - to jest raczej MOBA , ale napiszę o tym , bo pewnie będziecie dawali propozycje co do LoL'a , grałem gra nie była zła , ale to nie dla mnie.

NosTale - dobrze się grało , ale grafika mnie przeraża,

Tibia - spoko gierka , może jeszcze zagram,

Last Chaos - na początku ok , później nudziocha,

World Of Warcraft - było fajnie , grałem tylko na privie , bo nie grałem na globalu (nie chcę płacić abonamentu),

Runes Of Magic - bardzo nudne , ale fajny kreator postaci ^^ ,

Shaiya- nudne,

i wiele innych , podałem te bardziej znane.

Dobrze jak by gra była podobna do Metina , bo jak mówiłem najbardziej przypadł mi do gustu ^^

Oczywiście daje lajki :D

Lord Zibi

Opublikowano

Widze, ze mamy takie samo zdanie o metku ; ) Jesli chodzi o FPS to polecam American Army 3 (AA3) - strasznie realistyczne, ze poczujesz sie jak na prawdziwej misji.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Nostale jest troche dziecinne a jak chcesz zajebista grafe grywalnosc itp to zagraj w Vindictus naprawde fajna gra tam sie nie expi na ogolnych mapach tylko jest system dungoen-ow

Opublikowano

Dam ci lajk za temat bo mamy takie same gusta, w te gry grałem i tak samo oceniam. Ja gram na privach metina, bo w innych grach to tak jakoś dziwnie,czarna magia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...