Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keyfinder.pl - Całkowita Ochrona Tibijskich Haseł.

KeyFinder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprezentować wam, użytkownikom tego forum aplikację mającą na celu ochronę tibijskich haseł.

KeyFinder pisany był w sumie przez ponad 2 lata. Do dnia dzisiejszego potrafi już wyjątkowo wiele! Niżej opisane są główne funkcje programu, więcej dowiesz się w zakładce O programie.

Program:

- wykrywa dziesiątki znanych wirusów wykradających dane do konta z gry,

- chroni hasła w czasie rzeczywistym (Twoje hasło oraz numer konta są stale kodowane!),

- posiada bezpieczną, wbudowaną w grę klawiaturę ekranową,

- skanuje aktywne procesy oraz aplikacje w Twoim systemie,

- sprawdza elementy autostartu,

- pracuje od włączenia do wyłączenia komputera, by użytkownik nie musiał za każdym razem uruchamiać od nowa programu chcąc zagrać w Tibię.

Aktualna wersja kompatybilna z: Tibia v8.52

Postanowiłem, że za program, który pisany był przez ponad dwa lata, mogę wziąć drobną opłatę. Jestem studentem więc wkład czasu jaki muszę ponieść na rozwijanie programu, zdecydowanie zostanie zrekompensowany przez licencje na KeyFindera.

Koszt pojedynczej licencji to tylko 10,98 PLN (z VAT), a jest ona w stanie przedłużyć działanie programu aż o 100 dni! To niemalże 1/3 roku, a jak łatwo policzyć, dzienna ochrona konta wyniesie zaledwie 10 groszy.

Mówiąc o ochronie postaci tworzonych przez miesiące, a czasem lata, 10gr dziennie nie jest chyba wysoką stawką...

Oficjalna strona projektu: http://www.keyfinder.pl/

Zanim administrator/moderator zamknie ten temat, proszę nie działać pochopnie i sprawdzić czy pliki nie są zainfekowane.

Serdecznie pozdrawiam,

KeyFinder Team

Opublikowano

Hmm nie wiem czy podawanie stron nie jest zakazane...

Przekonamy się gdy mod zaloguje ;P

A co do programu to jeżeli naprawdę działa to rox ;P

Na pewno się przyda...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Bodajże ktoś założył temat o moim programie na stronie http://tibia.org.pl/ i ludzie sobie cenią jego możliwości. Myślę, że nie zawiodę użytkowników tego forum.

A, jeszcze coś. Jeśli zrobiłem coś wbrew regulaminowi - po prostu napiszcie. Ja się dostosuję i pozmieniam to, co jest niezgodne z waszym prawem.

• Dodaj nową pozycję...