Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie 4 strony run

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak pokolei robić runy ,żeby mieć na rankedy. Mam narazie AD oraz FULL AP i prosiłbym co budować na 4 i 5 stronę, chodzi mi tutaj o jungle i solo topa. Prosiłbym również o podanie run na AP bo chcę zamienić to FULL AP

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

full ad ani full ap się nie opłaca.....

pierwsza strona - jeżeli runy pod AD to takie : quinty pod AD, marki pod AD lub pene, seale pod armor, a glyphy jakie wolisz :]

druga strona - jeżeli pod ap : quinty pod AP, marki pod pene, seale mogą być pod m regen ( jeżeli champ wymaga duzo many), glyphy pod AP lub m res

trzecia strona Polecam zrobić sobie rowniez uniwersalne runki pod solotopa/jungle czyli : Quinty AD ( jeżeli postac ap to runki rowniez ap ), marki ad ( to samo co quinty ), seale pod armor, glyphy m res per lvl

czwarta strona - Jeżeli masz jakąś postać która wymaga hybrydowych run ( np. akali ) to przeznacz jedną strone na ta postac.

piąta strona - Hmm.. tutaj to już nwm

Opublikowano

full ad ani full ap się nie opłaca.....

pierwsza strona - jeżeli runy pod AD to takie : quinty pod AD, marki pod AD lub pene, seale pod armor, a glyphy jakie wolisz :]

druga strona - jeżeli pod ap : quinty pod AP, marki pod pene, seale mogą być pod m regen ( jeżeli champ wymaga duzo many), glyphy pod AP lub m res

trzecia strona Polecam zrobić sobie rowniez uniwersalne runki pod solotopa/jungle czyli : Quinty AD ( jeżeli postac ap to runki rowniez ap ), marki ad ( to samo co quinty ), seale pod armor, glyphy m res per lvl

czwarta strona - Jeżeli masz jakąś postać która wymaga hybrydowych run ( np. akali ) to przeznacz jedną strone na ta postac.

piąta strona - Hmm.. tutaj to już nwm

piątą stronę można przeznaczyć na suppporta : qunity +1 gold / 10 sec. marki +0,95 magic penetration i reszte na armor i może movment speed ;D

LM7fs.jpg

Opublikowano

nie chcę spamować nowym tematem więc zapytam tutaj ile Ip może kosztować zrobienie takich 4 stron run (oczywiście 3 krąg)

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

nie chcę spamować nowym tematem więc zapytam tutaj ile Ip może kosztować zrobienie takich 4 stron run (oczywiście 3 krąg)

1 strona z 11k~~.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

1 strona z 11k~~.

Zalezy od build i od wartosci run jedna runka moze kosztowac 205 Ip a druga 800 wiec tutaj nie ma co ustalac ceny za strony 1 z lepszych i tanszych stron z runami wychodzi okolo 10k+ 3(2k) super runki (16k Cala strona)

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

A mozna sprzedawac runy ? Zeby nie zakladc nowego tematu, jesli nie oplaca sie full ap i ad to jakie runki dla ap i ad jesli chodzi o jak najwiekszy dmg ( ad/ armor pene ) ( ap/magic pene ) chodzi o to ze np. esencja ad/ armor pene etc. Co bardziej oplacalne i dosc uniwersalne.

Opublikowano

no ale jezeli ktos lubi grac ryzem/blitzem mozna zrobic pod mane co daje dosc duzo dmga :]

Tak się składa, że dużo gram blitzem i nie nadaje się on do żadnego innego buildu jak pod supporta. ( oczywiście mana = sustain ) co nie znaczy dmg.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

@2x up

Na ryze daje dmg, a na blitzie jedynie wytrzymałość, ze względu na manashielda :)

Cóż zależy jakie runy, bo powiedzmy 3x quint na health i już masz 6,2k IP w plecy :)

Myślę, że najtańszy runepage koło 8k, a najdroższe nawet do 15k :P

@up

40% cdr, trinity force + coś do boosta ad, lub sustainu i potrafi zrobić całkiem przyzwoity dmg, pozatym posiada dobre cc, więc nadawałby się na topa, ew do jungli jako bruiser;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up zgadzam sie z tym ze 3.Offtank 4.Tank ,na suppa nie trzeba robic osobnych.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@up zgadzam sie z tym ze 3.Offtank 4.Tank ,na suppa nie trzeba robic osobnych.

ja tez

Ja mam 2 strony run i czasami jestem w potrzasku np na rankedach ;/

ja mam 1 strone ad/armor/mag resist

2 strona ap na lvl mag resist i armor wydalem ogolem 25k ip ale mam 2 dosyc dobre strony :)

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...