Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2BOB apropo Fishbota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobiłem kilka postaci do dropienia małży, ale nie ogarniam do końca tego fishbota.Wszystko niby okej i fajnie, ustawiam sobie żeby łowił na ziemi, wszystkie antybany itd ,ale jest jeden problem. Jest Fishdealy i Botdealy jak to dokładnie ustawić ?

Jak wpisuje w pierwszej kolumnie(Fishdelay) swoj czas, w zależnosci + ile mam wędke to w drugiej obok co wpisać ? skoro wędka ma tylko jeden czas ??? W takim razie co wpisać w kolumnie niżej (Botdelay) ??

Tutaj są czasy wędek:

+1 ----> 2850

+2 ----> 2800

+3 ----> 2750

+4 ----> 2650

+5 ----> 2650 lub 2900

+6 ----> 2650

+7 ----> 2650

+8 ----> 2600

+9 ----> 2600

bardzo prosiłbym o pomoć ,ponieważ niemoge tego ogarnąć sam.

pozdro

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

No własnie nie do końca, też tak próbowałem. Podam przykład : Powiedzmy że mam wędke +2 (2800) wpisuje sobie w Fishdelay 2800 i obok 2800, na dole kolumne zostawiam i gówno.Rzuca wędką, pojawia sie chmurka i po (2850s) wyciąga wędke i nigdy nic nie może złowić. Ustawiłem go tak na 1 h , bo myślalem że poprostu pech. Po godzinie gówno !, ani jednej ryby złowionej !#^%$&^ WTF ?

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...