Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaikai error

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem dzisiaj pograc na http://www.gaikai.com/games

żeby grać w gry od Gaikai nie trzeba spełniać wymagań gier wystarczy flash i java gdy chcę obojętnie w jaką grę pograć to wyskakuje mi error:

This game may not be available in your area yet, or Internet traffic may be too high to support a great gameplay experience at this time.

Opublikowano

A tobie działa ?? jak trzeba mieć to jaki najlepiej ?? mam dobry internet w grach mmofps niemam lagów nie wiem poco mi lepszy.

Opublikowano

Wiem bo już grałem na tego typu stronie. Według mnie 3mb to za mało a jeśli już to jest to minimalna prędkość która może nie wystarczyć. Nawet jak by wbiło to pewnie i tak by Ci laggowało.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

No to trudno nic nie poradzisz. Mi raz odpala raz nie. Ale laggsy i tak są, też mam słabego neta. Nie zawracaj tym sobie głowy z takim netem bo to i tak nie będzie przyjemna gra.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

masz 3mb/s? to może po prostu masz za duży ping, powyłączaj wszystko co używa internet i spróbuj jeszcze raz chociaż na pewno i tak będą problemy. trzeba mieć szybszego neta, co z tego nie masz lagów - ja mam neta 2mb/s i ping 50ms a i tak nie mogę ani onlive ani gaikaia używać.

fs_overall.png

Opublikowano

Przedchwilą uruchomiłem na Gaikai NFS the run chodził normalnie potem wyłączyłem (możliwe że przez chwile net musiał mi przyśpieszyć) noi drugi raz chciałem włączyc NFS i znowu ten error ;p

Opublikowano

Dobra działa już :D

a mam pytanie jest tutaj możliwość save że dzisiaj pogram trochę w NFS i jutro będę mógł kontynuować ?

random.jpg

Opublikowano

Niema save z tego co się orientuje to są wersje demo w NFS mamy tylko jeden wyścig i na tym koniec gry zabawa na 10 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...