Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z dropem

Michal3111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Otóż mój problem polega na tym że chciałem wydropic neony,koła,zabarwienia itp czyli części do tuningu wizualnego. Kiedy oglądałem film na youtube jak gracz wygrał neon spytałem w komentarzach gdzie wygrac taki neon i napisali mi że na trasie Waterfront Road mule tylko ta trasę kończę na 1/2 rzadko 3 miejscu znacie jakiś szybszy sposób na wydropienie części bo trasę mule od tygodnia i gowno wygrałem

Opublikowano

ja przez 50 dni gry chyba tylko 4 razy wygrałem neonki 2x żółte, niebieski i zielony

poza tym było już dużo takich tematów wystarczy trochę niżej zjechać...

wszystko zależy od farta...

Opublikowano

Szczerze najlepiej wybierz jeden gracz nie wielo z botami wygrasz dałem siostrze tak pojedzić sobie itp była 4 i wygrała neonki blue :)

Opublikowano

To zależy od szczęścia głównie.

Ale największa szasa na drop części jest w prywatnych wyścigach. A także zależy od trasy, na jakiej jedziesz :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Fakt to zależy od pozycji na mecie bo sam wyscig niewiele ma do znaczenia.Na privach dośc dobrze lecą ale nie na każdej trasie.To zależy od farta i szczęścia.Polecam pojezdzić pod rząd kilka all in'ów bo tam często lecą przynajmniej mi.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

DIAMOND & UNION

VERONA TUNNEL

Moje typy na neony

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...