Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Połączeniem Navicat

adm

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam. Mam taki problem z Navicat. Nie potrafię się połączyć by dodać konto i gm.

Oto co wyskakuje podczas próby połączenia:

post-97191-1255544625_thumb.jpg

Pasjonat
Opublikowano
ipv adrees masz dac w ustawieniach connection a nie ten zwykly. i sprawdz czy all w deo masz ustawione dobrze.

chodzi Ci może o adres hamachi ? jak tak to dawałem na 2 sposoby. W moim przypadku to było 5.106.87.110 i 5.106.87.100.

A gdzie to deo znajde ?

Dodam jeszcze ze serwer na loginie rain`a mi dziala

Opublikowano

deo we freebsd, jak wejdziesz przez sysinstall w konfiguracje polaczenia sieciowego, masz w poradnikach dokladnie opisane jak tam wejsc.

Pasjonat
Opublikowano

a oto Ci chodzi. to mam dobrze skonf. 1 zostawiłem 2 zostawiłem 3 moje ip z hamachi bez końcówki 100 4 zostawiłem 5 ip z końcówką 100 6 maska 255.0.0.0 7 zostawiłem

Pasjonat
Opublikowano
wez w 4 napisz to co w 3. ja tak zrobilem i bylo git. i po zmianie ustawien, tym poleceniem zresetuj: /etc/rc.d/netif restart

potem zresetuj tą maszyne przez vpc-reset itp tylko wczesniej sie wyloguj: logout

po tym restarcie mam sie znowu zalogowac ?

Edit.

Ok poradzilem sobie. Napisz mi tylko jak dac 5 to dostaniesz ode mnie 5. I dziekuje bardzo ze poswieciles swoj czas na pomoc

• Dodaj nową pozycję...