Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] |CAE|:Installer Error code=-46,Installation file is corrupt and cannot instal the game.

Raselix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|CAE|:Installer Error code=-46,Installation file is corrupt and cannot instal the game.

Taki własnie error otrzymuję za każdym razem kiedy próbuje zainstalować nasze poczciwe CAEU.

Pobierałem Combata z Oficjalnej strony oraz z tego direct linku,żaden nie działa,wczoraj zrobiłem formata i wszystko git śmigało... do dzisiaj.Dodam,że inne gry Typu BF3 mi działają.

Może mi ktoś z tym pomóc?Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Nie wiem czy coś to da ale spróbuj z FAQ Nexon'a to jest prawie to samo co tym masz warto spróbować.

I'm getting this error: "ErrorCode= -40"

The installation files are corrupted. There are several reasons why this may happen. Your system might be instable or an application might be interfering with the installation process. Reboot your computer and try installing the game again. Your Temporary Internet files might need to be cleared. For Internet Explorer users: Click on Tools, select Internet Options and click on Temporary Internet files (or ?Delete??) from the General tab. Select ?Delete Files?. This may take several minutes. Once it?s done, download Combat Arms again. For Firefox users: Click on Tools, select ?Clear Private Data? and then click on ?Clear Private Data Now?. Once it?s done, download Combat Arms again. Your download manager could be corrupting the downloaded files. If you have a software that you use to manage or accelerate your downloads, we suggest that you turn it off and download Combat Arms without it.

Opublikowano

Szybciej Reinstall niż format.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie wiem czy coś to da ale spróbuj z FAQ Nexon'a to jest prawie to samo co tym masz warto spróbować.

#Edit

Wszystko dziala juz pieknie,przywrocilem system do daty kiedy format mialem zainstalowalem CA w innym folderze i smiga pieknie.

Opublikowano

Zrób reinstall Combata (najlepiej zainstaluj na inną partycję) i wtedy napisz czy działa czy nie.

Sprawdź czy zapora systemowa albo antywirus nie blokują Ci CA.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zrób reinstall Combata (najlepiej zainstaluj na inną partycję) i wtedy napisz czy działa czy nie.

Sprawdź czy zapora systemowa albo antywirus nie blokują Ci CA.

Jednak nie dziala,pogralem 5 minut,crash i teraz mam cos takiego jak ten typek dobiega do konca to wyskakuje mi error Cannot run the game due to client file being corrupted.

zapore patrzylem a antywira nie mam.... - -.--

Opublikowano

Używasz jakiegoś hacka albo wgrywasz jakieś mody ?

Opublikowano

Używasz jakiegoś hacka albo wgrywasz jakieś mody ?

Stary na koncie w ktore wladowalem ponad 20k zl nawet bym o tym nie snil.

Nie nie uzywam zadnych hackow,modow itp.

Opublikowano

@Offtop.

1). Gratulacje wydania 20k w błoto :)

2). Wydajesz kasę na konto i wchodzisz na MPC, na którym są same cheaty mody itp. ? Yhm jasne.

@Topic

1). Wyczyść przeglądarkę z wszystkiego co dotyczy Combata.

2). Pobierz go na nowo, najlepiej jak byś miał inną przeglądarkę, nie używając żadnych programów typu FlashGet, IDM czy torrenty.

3). Zainstaluj i daj refa.

Opublikowano

@Offtop.

2). Wydajesz kasę na konto i wchodzisz na MPC, na którym są same cheaty mody itp. ? Yhm jasne.

@Topic

2). Pobierz go na nowo, najlepiej jak byś miał inną przeglądarkę, nie używając żadnych programów typu FlashGet, IDM czy torrenty.

Wchodze na mpc poniewaz kolega mi powiedzial ze tutaj mi pomozecie+co to jest ref?

Opublikowano

@Offtop.

@Topic

hmmm ze tak powiem chuj cie to obchodzi ile wydal kasy i czy wydal je w bloto czy nie a i po drugie tez nie powino cie obchodzic ze wydal 20 tys i hakuje ( chodz nie hakuje bo go znam ) jego sprawa . wgl to botem jestes ..

//spam

Opublikowano

Rasel spróbuj zrobić nowego użytkownika i spróbuj zainstalować np. na pulpicie CA

O Piecu o tym nie pomyślałem,zrobię to zaraz jak pobierze mi się BF3 ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...