Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powychodziły nowe części i nie mam pomysłu jak PC zmontować aby zmieścić się w 3500zł. Pomysły?. Zainteresowała karta nVidia GeForce GTX 670 obejrzałem jak sobie radzi w grach typu bf3 itd i mnie zaskoczyła pozytywnie. I z resztą już nie mam pomysłu bo co chwile coś nowego wychodzi może wy coś wymyślicie? Koniecznie ma być ta karta bo zaskoczyła mnie tym że gość miał przy nagrywaniu aż 80 fps na mapie Metro w BF3 z 64 graczami to dla mnie niezły wynik. Proszę o odpowiedzi. Będą plusy :). Dobra przemyślałem trochę to i zobaczcie co myślicie o tym

Procesor:

Intel Core i5-2500 /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX/

815 zł

Płyta główna:

AsRock H77M /intel H77, LGA 1155/

299 zł

Pamięć RAM:

A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

205 zł

Karta graficzna:

Asus GeForce GTX 670 2GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI/DP

1730 zł

Obudowa:

SilentiumPC Brutus 410 Pure Black (bez zasilacza)

139 zł

Zasilacz:

XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU

3447 zł brutto

graphic.png

Opublikowano

Może tak nie wiem zleży jak się będzie grało bo chce nagrywać nie na yt lecz dla pamiątki z dobrych meczów bo znajomi w moje umiejętności nie wierzą

graphic.png

Opublikowano

Coś drogo bierzesz tą 670.

Lepiej brać referenta od gainwarda za 1350zł + Accelero :)

Jak chcesz CPU bez K to 3450/3470 + jakaś B75 do 300zł.

Veloci:

Skoro wymienił CPU bez K, to oczywiste, że nie "będzie o/c", więc sobie postów nie nabijaj tym pytaniem.

Opublikowano

@up

Nie nabijam sobie postów tylko pytam aby nie było niedomówień. Na wielu forach składałem już tysiące zestawów i masa osób nawet nie wiedziała, że procki bez K się nie podkręcają a podkręcać chcieli.

GTX670 z dobrym chłodzeniem od Gigabyte kosztuje niecałe 1600 złotych dlatego nie wiem gdzie Ty znalazłeś tak drogą kartę.

Opublikowano

Coś drogo bierzesz tą 670.

Lepiej brać referenta od gainwarda za 1350zł + Accelero :)

Jak chcesz CPU bez K to 3450/3470 + jakaś B75 do 300zł.

Veloci:

Skoro wymienił CPU bez K, to oczywiste, że nie "będzie o/c", więc sobie postów nie nabijaj tym pytaniem.

Sory K sienie skopiowało

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...