Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fifka

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj wrescie udalo mi sie wlaczyc fife 12 po kilkunastu telefonach do EA. Mam pytanie gram na padzie i jak zrobic zeby zawodnik biegl za przeciwnikiem ktory ma pilke i mu odebral ja ?

Bo ja narazie to tylko biegnie mi za przeciwnikiem i utrzymuje odstep od niego wgl nie atakuje chyba ze pusze mu kose...

w Pes 10 i Fifie 08 na play-u noralnie trzymalo sie R1 i X chyba.Tutaj gram na jakims pojebanym padzie z jakimis literkami zamiast znaczkow.

i na Trojkacie mam podanie a na X prostopadle .... i ciezko mi przyswoic ta technike a jak zmieniam ustawienia i zaczynam grac to wraca do podstawowego ;////

co wy na to ?

Opublikowano

Mam fife na PS3 i jest ok.

Jak się gra padem na kompie to jest tak zawsze x prostopadłe ,trójkąt podanie.

Nie ma takiego czegoś,że automatycznie biegniesz do osoby jak jest to o tym nie wiem...

Trzymasz R1 to boty biegną tak aby ta osoba z piłką nie mogła do nikogo podać.

Jak trzymasz X to ty biegniesz tak aby koleś z piłką nie mógł do nikogo podać.

P.S może źle zrozumiałem grasz na PC na padzie czy na PS3 ?

logo1.png
Opublikowano

@UP

Pierdolisz ;f

@TOP

W Fife 12 został wprowadzony system obrony: 'Obrona Taktyczna'. Jeżeli ktoś zaczyna od tej fifki to raczej różnicy mu nie zrobi. Natomiast gdy ktoś zaczynał grać na starszych wersjach, wie, że np. na padzie od X'a trzymało się A i po prostu szarżował nasz zawodnik. Teraz trzymasz szarżę, a później chyba odbierasz strzałem. Oczywiście można to zmienić, wchodząc w Ustawienia -> Kontroler -> Na samym dole zmieniasz z 'Obrona Taktyczna' na 'Stary system Obronny' ;f

----

Zresztą sam nie wiem, bo dość chaotycznie to napisałeś. Ja ci odpisałem na pierwszy problem ;f

he?

Opublikowano

@UP

Pierdolisz ;f

@TOP

W Fife 12 został wprowadzony system obrony: 'Obrona Taktyczna'. Jeżeli ktoś zaczyna od tej fifki to raczej różnicy mu nie zrobi. Natomiast gdy ktoś zaczynał grać na starszych wersjach, wie, że np. na padzie od X'a trzymało się A i po prostu szarżował nasz zawodnik. Teraz trzymasz szarżę, a później chyba odbierasz strzałem. Oczywiście można to zmienić, wchodząc w Ustawienia -> Kontroler -> Na samym dole zmieniasz z 'Obrona Taktyczna' na 'Stary system Obronny' ;f

----

Zresztą sam nie wiem, bo dość chaotycznie to napisałeś. Ja ci odpisałem na pierwszy problem ;f

troche rozumie xD To w koncu da sie zrobic tak jak w tym starych fifach ze na X szarzuje czy ni chuja ?

Opublikowano

@topic sam musisz mu odebrać piłkę, bo chyba sie nie da zrobić że zawodnik samoistnie ją przeciwnikowi odbiera.

No a jeżeli już to włącz F1 na tryb bramkarza i poczekaj, aż twoi tą piłkę odbiorą :)

~~<900 POST!>~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...