Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem RDTBot+ update 9.08.2012

kibol0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzywam bota RDTBot+update 9.08.2012 i chyba mam jakis blad bo nie leca mi dni wiecie jaki moze byc problem?

cd. nic nie wyskakuje ani nic tylko tak jak na zdjeciu;/

cd;nic wiecej sie nie pojawia czy ktos moze mi doradzic?

post-475121-0-29431800-1345292085_thumb.jpg

Opublikowano

tak mam 800 na 600 , ale teraz weszlem na moje stare konto i dziala ale musze co chwile dawac resetuj do dnia 1 i dni leca a ne resetuja sie, mały plus dla mnie ale wolałbym zeby same dni lecialy a nie z moja pomoca.

Opublikowano

daj prawy na cheata wlasciowsci >zgodnosc> i ustaw win xp sp3

jesli nie moze to win xp sp3 + jako administrator

jesli dalej nie to pisz

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

w chacku mam tylko takie windows 95. windows 98/windows me. windows nt 4.0( service pack 5) i windows 2000 nie ma windows xp sp 3

to mam w własciwosci,zgodnosc i nie ma tego co mowisz ;/

Opublikowano

Spoko Eclipse + Haki = Ban i zgrzytyanie zębów bo stracilo sie eclipse ;D

śmieszny jesteś xD bana dostaniemy tylko jak od 1 lv zaczniemy i skonczymy na 50 w 5 min . po za tym nie słyszałem o banach na kontach jeżeli się trochę grało.

Opublikowano

ja 50 level wbijalem ponad rok a kase uzbieralem na poscigach a mam prawie 90 samochodow bo byly tanie SB ;)

mam rozdzielczosc 800 na 600 w grze i mam tryb okienkowy i nie dziala chack, tylko dziala jak sam musze sobie dni klikac troche to wyczerpujace

a po 2 nie zalezy mi na dniach z diamentow tylko na tych czesciach z czterema kluczykami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...