Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytanie o ceny na handlu.

Franek121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie ; d mam pytanie. ile kredek dajecie na handlu za drona irysa tak przewaznie? bo nie mam za duzo kredek a przydaloby mi sie juz kupowac irysy.. a i irysy drony naprawia sie w takiej samej cenie co flaxy?

Opublikowano

naprawiaja sie w takiej samej cenie z tym że co zgon na flaxie dostajemy 3%dmg a na irysku 2%.

cena na handlu zależy od serwera .

W faq pisze, że irys dostaje 1% a flax na zmiane 2/1 %

Opublikowano

Na pl2 iryski chodzą grubo ponad 100mln kredek tyle wiem :)

hahaha!!! ja wszystkie irysy które poziadam kupiłem za ~60kk. tylko raz wtopiłem, o drugiej w dzień. licytuj kilka minut przed piątą rano i też za tyle wygrasz. pozytym, trzeba patrzeć, kogo przelicytowywujesz, jeśli to jakiś słabiak 3k miejsc za tobą, z samymi flaksami, śmialo licytuj.

0xnng.png
Opublikowano

hahaha!!! ja wszystkie irysy które poziadam kupiłem za ~60kk. tylko raz wtopiłem, o drugiej w dzień. licytuj kilka minut przed piątą rano i też za tyle wygrasz. pozytym, trzeba patrzeć, kogo przelicytowywujesz, jeśli to jakiś słabiak 3k miejsc za tobą, z samymi flaksami, śmialo licytuj.

Ty sie smiejesz a ja podaje cene za ktora ma sie pewniaka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...