Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry-Horrory, co o nich sądzicie?

Loude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o ostatnio popularnych grach typu SCP, SlenderGame?

Osobiście grałem w Slendera (Dziś SCP-087 ściągam wieczorem) i nie był jakoś szczególnie straszny, wiadomo, coś się dzieje, jakiś koleś nas gania, ale jak nas łapie to nie jest to jakoś straszne. Najbardziej bałem się efektów dźwiękowych :P

A wy w jakie gry graliście? Opowiadajcie :)

Opublikowano

Spróbuj zagrać w SlenderGame w nocy,sam w mieszkaniu i zgaszonym świetle w pokoju ;)

Pamiętam że Slender doprowadzał mnie do zawału serca w pewnych momentach,co najgorsze jest to że czasami totalnie się nie spodziewałem że nagle slenderman wyskoczy :]

to już zależy od kogoś,jedni się strasznie boją a na drugich nie robi to wrażenia.

random.jpg

Opublikowano

polecam gre Amnesia czy jakos tak ;) . To podobno jest o wiele straszniejsze od Scp i slendera , chociaz sam w slenderze po zdobyciu 3 kartek max wylaczam Gre ;D

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Ja grałem w Amnezję. No nie jest jakoś mega straszna, ale były momenty, że ze strachu wyłączałem grę . Szczególnie straszne są custom story. Kiedy znikąd ci wyskakuje mob i znika :D

W takich grach chodzi szczególnie o dźwięki.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Najpopularniejsza są teraz Amnesia i Slender. Obydwie potrafią przestraszyć, choć trochę głupio, bo ludzie mają kisiel w majtach, a Klocuch biega za potworem i chce go zabić -.-. Grałem ostatnio w obydwie części Dead Space'a i jestem miło zaskoczony. Trochę horroru, trochę fps'a.

7m9a.png

Opublikowano

SCP 087

SCP 087-B

SCP Containment Breach

Slender

Sanatorium < Inna odsłona Slendera, tym razem nie w lesie :P

Amnesia

Candles < Gra jednorazowa

Tutaj masz download do Candles:

http://www.spiele-umsonst.de/azad/downloads/freegames/candles.rar

Skana nie dam, jak nie chcesz to nie pobieraj, tutaj masz strone do tego linku powyżej

http://www.spiele-umsonst.de/candles-t2250.html

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Grałem w Amnezję, też. Odpalasz taką grę, zniżasz gammę żeby było ciemno jak w d****, zasuwasz okna, zakładasz słuchawki i podgłaszasz dźwięk, do tego możesz dodać grę w nocy. Strasznie mozolnie szła mi ta gra (co chwilę coś trzebabyło szukać), do tego tu nie ma żadnych broni, jesteś bezbronny. Czasem prawie dostałem zawału serca, a jak grałem w to razem z kumplem to było tylko gorzej bo co chwilę mi mówił, że zaraz coś wyskoczy xD i graliśmy na zmianę po 5 minut :D No i dużo nie zajmuje na dysku więc to też plus.

Opublikowano

Huh, zapomniałem o tym że w Amnesie grałem xD Tak jak ktoś tam powiedział Customy są najgorsze.

Slender W sanatorium, grałem przed chwilą, jest trochę mocniej jak dla mnie :P

SCP-087B Też ściągnę na wieczór :D

Co do DeadSpace, bardziej bałem się Filmu-Kreskówki (Która również nazywa się DeadSpace :P ) niż tej gry. W 2 jeszcze nie grałem.

Opublikowano

słabe te gry. Dziś o drugiej chciałem wrzucić slendera na yt, nagrałem jak zebrałem chyba jakoś 4 kartki i mnie nagle tak z dupy złapał. Nic sie nie bałem ,tylko jak go widziałem to mówiłem "oh.. to ty slender.." odwracałem się i szedłem dalej

Opublikowano

Cry of fear gameplay kamila sobie ogladnij

Oglądałem już dosyć dawno temu :P Gra na kozaku.

Opublikowano

słabe te gry. Dziś o drugiej chciałem wrzucić slendera na yt, nagrałem jak zebrałem chyba jakoś 4 kartki i mnie nagle tak z dupy złapał. Nic sie nie bałem ,tylko jak go widziałem to mówiłem "oh.. to ty slender.." odwracałem się i szedłem dalej

ohh ty to jednak jestes tak fajny ze az tryskasz zajebistoscia ziom !!!

@Top Amnesia

Opublikowano

Jak ktoś chce mieć na bieżąco fajne gry tego typu to zachęcam do śledzenia kanału PewDiePie ;) a poza tym, to fajny gość.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...