Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kw-3 czy IS

rafalid9912

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS gralem nim jest cudny z najlepszej bitwy 1770expa bez premki z premka to by b bylo jakies 2600. Zadaje duzo dmg sporo rykoszetuje i jest bardzo szybki.

Madvied udostepnij mi.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bierz IS.Działo z KW1S ale topowe ma lepszy RoF pancerz taki sobie ale i tak ciężko przebić[raz od przodu na treningowej odbiłem od T110E5 :D :P ]Mobilność świetna

A kW3 to bardziej dla doświadczonych graczy po za tym co nieco będziesz mieć odblokowane ;)

xxx

Opublikowano

Zacznijmy od tego do jakich czołgów one prowadzą według mnie lepsza droga bedzie do is-7 czyli tez is bo Kw-3 to taki Kloc :D

Opublikowano

Osobiście jeździłem KV3 i IS , i zdecydowanie wole IS. Dobre działo , pancerz nie jest zły , prędkość dobra jak na HT. Dobre zarobki , rzadko straty. Polecam IS.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Po za tym że ma działo z lepszym ROF-em i lepszą mobilność, więcej HP, lepszy pancerz i lepsze kąty to nic się nie zmienia.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polecam ci KW-3 Jest prawie Taki sam jak IS

KW-3 Dlatego że

1. Więcej HP

2. Te Same Działa

---------------

Maż tutaj pancerze

IS

Pancerz kadłuba
przód 120
boki 90
tył 60
Pancerz wieży
przód 100
boki 100
tył 100

KW-3

Pancerz kadłuba
przód 120
boki 90
tył 80
Pancerz wieży
przód 100
boki 100
tył 100

Wychodzi na to żę KW-3 ma Więcej HP , Lepszy pancerz na Tyle , Te same Działa jedynie co ma Is to mobilnosć!

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

IS prowadzi do ciężkich czołgów szturmowych. Są one dużo cięższe do opanowania a i strategie i taktyki na nie podchodzą trochę do tych na medy. KW3 prowadzi do ciężko opancerzonych czołgów które są niewiele słabsze (taki ST1 jest bardzo przyjemny) a dużo łatwiejsze dzięki grubemu pancerzowi.

Poszukaj na youtubie kanału wot-a (worldoftankscom) tam jest opis sowieckich czołgów co ci na pewno pomorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...