Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy to prawda że...

franekstas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda że promien usuwajacy itp moze uszkodzic czolg gram zolniezem i wydaje mi sie że strzelec mnie zranil strzelajac promieniem usuwajacym i kolejne pytanie czy special kosmicznej nocy (bron laserowa dla zolnieza) równiez moze uszkodzic czolg. Prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

Raczej nie może, bo te bronie są takie same jak zwykłe, tylko różnią się wyglądem broni i naboi. Mój qumpel ma plazmową 42 i nie zadaje wogóle dmg czołgu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie, to nie prawda.

Promień usuwający i Projektor Omega to są bronie typu plecodrap czy szwjacar, wiec nie mogą zadać obrazen czolgowi.

P.S Jeśli chciałbyś kupic na soldiera ten laser to go nie kupuj, bo sie nie opłaca, jedynie na gunnerow sie oplaca te lasery

;)

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

ja mam projektor omega i jakoś uszkadza czołgi [przycisk prawej myszki] i mam też na żołnierza ten laser, laser nie zadaje czołgowi obrażeń ale ma 2 tryby [lewy i prawy przycisk myszki]

Nie polecam karabinu z lunetą do gunnera to zwykły badziew

Opublikowano

Karabin z lunetą gunnera jak i solda ,to jest ta sama broń którą dostajemy na początku,przy założeniu postaci :)

/link poza MPC

Opublikowano

I po co piszecie te posty? Dmg czołgu zadają TYLKO bronie wybuchowe, nie zwykłe. A tak wogóle autor napisał, by zamknąć ...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...