Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 zcina się

Niepokonany007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu problem gram sobie w bf3 kilka minut i bum zacieło się , pomoga tylko Cirtl+alt+ delete ,

PS Grafike wziełem chyba niską lub średnią

Sprzęt mam chyba dobry :

Ram: 8 gb

Procesor: AMD FX -4100 Quad-Core Processor ( 4CPUs, ~3,6

System operacyjny - Win 7 64 bit

Karta graficzna : NVIDIA GeForce GTS 450

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. Dobry to ten sprzęt nie jest procek nie nadaje się do gier tak samo karta graficzna, komp z allegro?

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer.

Opublikowano

Dawno nie siedzialem w kompach ale to chyba karta 0,5gb wiec na luzie. A ja na lapie mam podobna i procka slabszego i jakos nic nie scina. Jakiego masz neta? moze lagi

BUM

Opublikowano

Komp nie jest dobry, w tej cenie co on jest wart złoży się coś lepszego. Procesor nie nadaję się do gier tzn można z nim grać ale w tej samej cenie znajdzie się wydajniejszy. Karta graficzna ujdzie ale w tej cenie lepszy był by radeon. Tak po za tym to to jest gotowiec, więc na pewno będzie w nim nędzna płyta główna, zasilacz, obudowa i inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...