Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]U brata nie wyszukuje mojego serwera

DamianoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem. Niedawno wykupiłem dedyka na stronie mineserv.eu. U mnie ten serwer znajduje minecraft, u mojego kumpla tak samo. A u mojego brata wyszukuje wszystkie serwery jakich IP podaje, tylko mojego nie wyszukuje mu

("Can't reach server"). Nie wiem o co chodzi... Od razu mówię że IP było sprawdzane milion razy i serwer też był dodawany milion razy do jego serwerów. Wszystkie inne wyszukuje, a mojego nie ;x

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Niech brat wyłączy zaporę systemową oraz antyvirusa. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dokładnie. Wyłączenie AntiVirusa i zapory może pomóc.

Może też być to jakiś problem internetu jeśli ma gdzie indziej internet. :P

Też miałem taki przypadek. Stworzyłem serwer 20 slotów na CraftServe mi wszystko śmigało a kumpel caly czas Can't reach server. Nawet off antivirus nie pomógł.

Opublikowano

Dokładnie. Wyłączenie AntiVirusa i zapory może pomóc.

Może też być to jakiś problem internetu jeśli ma gdzie indziej internet. :P

Też miałem taki przypadek. Stworzyłem serwer 20 slotów na CraftServe mi wszystko śmigało a kumpel caly czas Can't reach server. Nawet off antivirus nie pomógł.

Internet mamy jeden - rozprowadzony przez router ;P. Wyłączenie zapory i AV nie pomogło ;)

Daj Like'a ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...