Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukałem I czy Coś Mi grozi Prosze odp

wazelina10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wiem ze zachowalem sie jak Noob typowy ale Mialem Sprzedac kolesiowy Bufka za 12zl Sm On Mi doladowal poczym ja sie wylogowalem i teraz wypisuje mi na grze i mi grozi ze sklada wniosek jakis do sadu czy cos Troche sie cykam bo niewiem Co mi grozi za to ?? Udowodni mi to jakos ??; niewiem naprawde prosze o odpowiedz

Opublikowano

Może zgłosić ,ale wątpie w to ,straszy Cie ,ale ty zachowałeś się jak chuj

Opublikowano

Daj mu tego buffka i już -.-

Może cię pozwać, ale Polska policja nic z tym nie zrobi, tylko będą udawać, że coś robią.

Jedyne co ci grozi to permy (bany) na metinie, jeżeli zgłosi to do supportu, na wszystkie konta powiązane z twoim IP.

Jak gość jest cwany i to zgłosi do nich, to z Plkiem możesz się żegnać powoli :)

Także jak chcesz sobie pograć, to lepiej mu ją daj.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Możesz zostać ukarany Tylko wtedy, gdy oszukasz kogoś na min. 200 zł. Tak to tylko Cie nastraszył, ale zachowałeś się jak dzieciak...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Najchętniej to bym ci przypierdolił, nie ma to jak zajebać komuś coś na co pracuje ktoś... . Obyś poniósł jakieś konsekwencje życzę ci tego z całego serca. Postaw się w jego sytuacji, ciekawe czy też byś nie był wkurwiony?.Nie ma kurwa uczciwych ludzi na tym jebanym świecie.

fs_pc.png

Opublikowano

@UP

I piszesz to na forum o hackach? Ochłoń może troszke panie "przypierdalaczu"

@Temat

Nie masz się o co martwić, sprawa w sądzie też kosztuje i zapewniam że więcej niż 12 zł więc poprostu nie odpowiadaj

Opublikowano

Jeśli jesteś nieletni to o ile się nie mylę możesz mieć sąd rodzinny...

@GraczMetin2

Do 250zł jest wykroczenie a powyżej przestępstwo, czy jakoś tak ;)

@wazelina10

A Tobie gratuluje głupoty... Te 12zł zamiast kraść byś poszedł zarobić przy rozdawaniu ulotek albo zbieraniu jabłek/truskawek, czy pomocy przy żniwach... Wszystko uczciwie ;)

Opublikowano

No wiem ze Zachowalem sie jak Dzieciak Typowy ale kurwa to tez z zemsty bo mnie tez juz nie raz okradziono i wchuja robiono a pierdole mu oddac go teraz 70lvl Buffek Na PL Tylko sie boje ze moge miec jakies nieprzyjemnosci teraz;/

Opublikowano

@Up Napisałem Ci, że nie może zgłaszać tego, bo nawet nie opłaca się Ciebie szukać po całej Polsce poprzez IP, bo ukradłeś 12 zł. Do sądu byś poszedł jakbyś ukradł min. 200 zł i on by to zgłosił.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Powiem tak , możesz mieć problemy , nie wiem zgłosić zgłosi , perma może dostaniesz jak ma dowody , ale handel w rzeczywistości jest zakazany więc wątpię ,

Ale kur*wa jak można być taką ciotą ? te 12 zł też w jakiś sposób zarobił ten koleś , może ledwo co mu styka na prąd i zajebałes mu ostatnie 12zł :D?? ( wątpię żeby wydawał to na grę) ale miałbym bardzo duże sumienie

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Haha, prokuratura i sad za 12zl hahaha pozdro... Wiecej na sprawe by wydal i watpie ze to cos da ;D

Opublikowano

Gościu... Nie ma szans... Psychiatryk jak nie lepiej..

89865093689705062037.jpg

Moje TuTy / Questy Dla Serwerów Metin2:

Quest Na Powitanie Nowego Gracza:

http://www.mpcforum.pl/topic/701946-quest-powitanie-by-me-jebacadminow/#entry5075218

Opublikowano

Mi kiedyś też okradli.Byłem wkurwiony ale.Oddaj tego bufka i nie będziesz martwił się.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...