Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Steam problem] Sleeping Dogs PC

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Sprawa ma się tak, że zamówiłem na początku miesiąca grę Sleeping Dogs preorder i po premierze mi ją wysłali - wczoraj dokładnie miałem już w domu, płyta włożona,zainstalowana gra i wyskakuje patch na steamie. Dobra zaczekałem aż skończy i chce włączyć grę. "Przygotowanie do uruchomienia Sleeping Dogs" komunikat złudny dający nadzieje i dalej nic, zniknął. Ilekroć naciskam "graj" to samo się powtarza i gra się nie uruchamia. Oczywiście to nie tak że sam nic nie próbowałem zrobić i do was przyleciałem, co znalazłem to testowałem dlatego dopiero dziś zdesperowany zakładam ten temat, wymienię że integrowanie plików cashe do gry powoduje że wyskakuje dodatkowy plik do ściągnięcia do gry o wadze 7.3mb a potem po kliknięciu "graj" wyskakuje komunikat "finalizowanie instalacji" i także się gra nie uruchamia. Reinstala robiłem rzecz jasna, on też nie pomógł.

Wiem że często trzeba podać parametry komputera więc tak:

Procesor- AMD FC?-6100 Six-Core Processor 3.30 GHz

RAM - 4,00 GB

Grafika - NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

System - Windows 7 64bit

Naprawdę szkoda mi gierki bo lubię wschodnie klimaty, kasa też pójdzie się walić jak nić nie zrobię. Czekam na wasze propozycje, pomóżcie proszę

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Gra odpaliła, pomógł mi ten temat

http://forum.cdactio...howtopic=198245

, teraz nie wiem czemu nie ma polskich napisów

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Reinstall gry. Może coś się źle zainstalowało. Zainstalowałeś spolsczenie? :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ja też się mocno musiałem mordować ze sleeping dogs, mimo że mam na płycie to musiałem ją pobrać ze steama, ale coś oczywiście nie chodziło więc skasowałem i pobrałem od nowa z hd patchem, razem ponad 14gb o.O

a co do napisów: cenega albo steam coś zjebali, nikt aktualnie nie może po polsku grać. wczoraj wszystko było OK, jak wyłączyłem grę to zniknął polski język. musisz czekać aż to naprawią albo zagrać w angielsku, gra zajebista

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...