Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob prosze o pomoc?

bob989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem prawidłowo M2bob i rozpakowałem go do folderu z metin2.pl tak jak trzeba.Włączyłem go i wyskoczyło mi takie wiekszę okienko tam gdzie się pierwszo wybiera język czy na na Polski login i hasło ze strony gdzie się trzeba zajerestrować czyli ze strony M2bob itp. No i na koniec jest tam ten start coś tam naciskam to i wyskakuje mi takie małe okienko z jakimś chyba prawdopodobnie błędem na którym pisze : WARNING a niżej Account nicht gefounden ! , Acount not found ! . Nie wiem zbytnio co to oznacza ale to jest błąd jakiś no i tam tylko jest w tym błędzie jedna opcja wybrać ok nacisnołem i zamiast mnie przekierowac do mneisjzego okienka gdzie trzeba wpisać login i hasło do metka i wybrać CH świat itp to od razu mi się wogólę wyłancza po tym nacisnięciu OK cały ten chack nie wiem czemu:(?. proszę o pomoc za pomoc daję + ?

pozdrawiam czekam na odpowiedźi?

Opublikowano

Czekaj jakto czyli muszę zainstalować metina od nowa tak?. Ale jak go zaktualizować dokładniej?

Aha okej. Spróbuje założyć inne.

Opublikowano

bob rozwiazanie jest proste: po każdej aktualce zakladaj nowe konto, tez tak mam(i p[rawdopodobnie wszyscy) zalozysz nowe gkonto, i wtedy logujesz sie na nie i bedzie ok

Opublikowano

I dalej się wyłancza a zalożyłem inne konto na M2bob i nic;/? Co poradzicie?

A tak wogóle to wszystko porzadku już normalnie z 10 kont załozyłem i nic jak chcem sie zalogowac na m2bob to pisze ze nieprawidłowy login nie wiem czemu mógłby ktoś założyć konto i podać login i haslo tutaj;/?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...