Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tym co wyskakuje Nie poprawne hasło

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest błąd ze strony ea gdyz sam doszedlem ze logujac sie zawsze na to samo haslo mamy [ Niewłaściwy adres e-mail lub hasło] ?! czysz nie? no własnie . A jak chcemy zrobic nastepne konto z takim samym haslem jak poprzednio ( aby zglosic do supportu ) haslo ma nie poprawny format. Czyli u nich lezy blad. Juz do nich napisalem maja chyba jakiegos buga .Moze to nie jest jakies wielkie odkrycie ale nie ktorym to pomoze . Teraz gdy zauwazylem ze uzytkownikom z forum dzieje sie to samo to raczej jakis bug.Juz mi sie to przytrafilo 2 raz wciagu 3 tygodni ;-(

BUM

Opublikowano

no ja tez mialem tak kiedyś pare miechów temu że hasło się zgadzało tylko przy logowaniu wywalało że nie poprawne lol a z botami z EA radze nie pisac, oni nie podchodza do kazdego indywidualnie tylko gdzies odsylaja albo podaja najglupsze rozwiazania i tyle bo są jak psy na smyczy i stosują się do poleceń.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Wiesz ja chyba trafilem na dobra osoba w moment odpisala i dala nowe kotna tylko niby haslo i mail te co wczesniej .Albo robic nowe konto i na chat cisnac moze cos doradza albo bedzie ktos z odrobina szacunku dla gracza i pomoze ;-0

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...