Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Vaman - Build ?

exelent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten bóg nazywa się "Vamana" :P.

A co do Buildu, to polecam taki, często z niego korzystam i jest wg. mnie niezawodny ;).

50px-HealingPotion_01_Rank1.png50px-BootsArmored_01_Rank1.png50px-Armor_02_Rank1.png50px-HelmDragon_01_Rank1.png50px-Axe_02_Rank1.png50px-Hammer_02_Rank1.png

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Ok Like poszły do was, dziękuje za odpowiedz.

Pozdrawiam ;)

@Jessica ten build jest uniwersalny, znajduje sie on w grze w opisie postaci.. ;/

@Euclys mozna wiedziec czemu akurat twoj? :P

Grałem z tym buildem ostatnio jakieś 2/3 rudnki i było wyśmienicie ;).

Opublikowano

Euclys to jest build pod dmg?

Tak, jest to build pod dmg z lekkim tankiem (ostatni item uratuje ci dupe w trudnych sytuacjach).

Opublikowano

A ja polecam taki, sam nim gram i jest całkiem niezły ;)

Te 2 rzeczy na początku na 1 poziom, ponieważ zawsze brakuje many ;)

Reinforced boots

Breastplate of valor

Następnie

Stone of gaia

Frostbound Hammer

Deathbringer

SilverFox Girdle

1356721310-U739101.png

Opublikowano

warriortabi.jpgtitansbane.jpgdevourersgloves.jpgsilverfoxgirdle.jpgquinsessence.jpgdeathbringerh.jpg

Nigdy nie grałem Vanamana, wiec mój build może być bardzo nietrafny, ale wydaje mi się ze nawet na nim się dobrze ten "bobas" by sprawował

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

@Nauczycielka i jak opiszesz sie? ;p

To ktory build by pasowal na dmg?

Grając na wszystkich wymienionych w tym poście buildów nie otrzymałem tego czego szukam,

Szukam takiego builda który zawiera dmg a zarazem obronę.

Vamana ma niezłe ulti tylko trzeba wiedzieć jak je wykorzystać, a ja tego nie wiem :/

Opublikowano

Ulti wykorzystuj najczęściej w teamfightach gdy jest 3/4/5 przeciwników obok siebie.

Jak użyjesz ulti na linii gdzie jest 1 przeciwnik to szybko Ci ucieknie.

Również gdy masz mało hp i Cię ktoś goni możesz odpalić ulti, za zadane ciosy dostaniesz hp, dobra regeneracja.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ulti jak chcesz możesz nawet wykorzystac do bicia towera, hp mu sie szybko respi także całego ściągniesz :)

Przy moim builidzie możesz jeszcze coś dac na deffa,

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

To może za to cos podmienisz? ;]

quinsessence.jpg

I zmienić kolejność, pierwszy pas a potem rękawiczki? :P

Znaczy wiesz, to już od ciebie zależy większośc, jak uznasz, że Ci więcej defa nie jest potrzebne, to po co się pod niego budowac?

Vanamana ma jakiś tam % to ataku fizycznego (10 albo 15), także to też nie jest dużo. Już może lepiej kupic item na atak :).

Opublikowano

No widzisz :) Idź jeszcze na jungle.

Sprawdź jeszcze ten

warriortabi.jpgtheexecutioner.jpgfrostboundhammer.jpgdeathbringerh.jpgvoidblade.jpgquinsessence.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...