Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PHSro - ProjectHax | 110 Cap - 12D low rate

SirVander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.jpg

Server tworzyny przez WeeMan'a twórce phbota

Otworzony 16.08.2012r

Ciekawa alternatywa dla ludzi czekających na Xymhe który jest jednym wielki failem

Strona:

http://silkroadonline.me/

Raty

EXP/SP: 100x

Gold: 10x

Drop: 5x

Job: 3x

Cap: 110

Degree: 12

Start Itemy

2x Gold Tickets

20 Reverse Return Scrolls

50 Instant Return Scrolls

Grey Wolf Attack Pet

10k Arrows

10k Bolts

10 Globlas

Co jest

FW (Jangan, Bandit, Hotan)

Arena

CTF

Guild Wary

Modyfikacje serva

stacki zostały zwiększone

skille zmienione

questy zmienione

koszt itemów za silki został zmiejszony

Nagrody za CTF:

Magic pop Card

4100+hp/mp

60% resurrection scroll

trigger scroll

reverse return

repair hammer

Server info:

Intel Xeon X3450

16GB DDR3 1333 ECC RAM

LSI MegaRAID 9260-8i

1x 500GB HD (boot)

4x 1TB HD RAID 10

1x 120GB SSD (MSSQL)

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Okazał się wielkim failem a nawet nie powstał , mogłeś darować sobie ten komentarz na wstępie , po 2 czym się wyróżnia ten serwer poza tym że stworzyła go sławna osoba ?

Opublikowano

Mimo że jest bardzo mało ludzi, mogę polecić ten server. Przyjemnie się expi. Wszystkim tym co nie podobają się raty to są nobki co nigdy na isro nie wbiły przynajmniej tego 60 lvla. BTW Zapraszam.

Opublikowano

^+1 zgadzam się z mequto, server ma mało ludzi którzy grają, ale atmosfera jest zabójcza xD serdecznie zapraszam wszystkich >.<

Opublikowano

i jak ten serwer ? ogolnie poszukuje 110 a repose nie wiadomo kiedy zacznie dzialac a playsro dopiero 16 wrzesnia

wiec prosze o jakies opinie ale nie typu fajnie wbijaj .... byle tylko posta nabic jakies sczegóły ile osob gra jak sie wbija lvl jak z dropem soxow czy daje rade sie wyrobic z godlem ?

i jak zostaly te questy zmienione ?

oraz dlaczego strona nie dziala

Opublikowano

i jak ten serwer ? ogolnie poszukuje 110 a repose nie wiadomo kiedy zacznie dzialac a playsro dopiero 16 wrzesnia

wiec prosze o jakies opinie ale nie typu fajnie wbijaj .... byle tylko posta nabic jakies sczegóły ile osob gra jak sie wbija lvl jak z dropem soxow czy daje rade sie wyrobic z godlem ?

i jak zostaly te questy zmienione ?

oraz dlaczego strona nie dziala

strona dziala, zle link wkleilem ;p

Opublikowano

Co do servera to potrzebuje ludzi, jeżeli będą to będzie na prawdę dobry priv. Na początku było troche ciężko z dropem bo był x5. Ale WeeMan zrobił x10 i jest już o wiele lepiej. W PT jak to PT szybko się expi, nie sprawdzałem jak tam z chiną. Co do SoX'ów to coś tam dropią, kolega z gildii poszedł robić quest na inventory na rocky i dropł mu sos lub som. Expiąc oczywiście że da się wyrobić z goldem. Jeżeli ktoś przyjdzie grać moge na start rzucić 1kk na start bo sam wiele nie mam. Co do questów to zostały zmienione SOS'y na SUN'y 1,8,16,24,32,42 lvl. Tak jak napisałem na wstępie, będą ludzie, będzie fajnie. Cały server się stara przyciągnąc jak najwięcej ludzi, bo warto.

Pozdrawiam.

Nick w grze: Mequs

Opublikowano

Tak jak mequto napisał trzeba więcej ludzi, a będzie super server. W razie jakiejś pomocy też mogę rzucić coś golda na start. Nick w grze Rillex <3

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...