Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt strony na allegro.

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko projekt.. Ale nie udostępniam tego żebyście sobie to że tak powiem użyli. Oczywiście prawa zastrzeżone.

Poprawka

co sądzicie ?

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Wszystko szare, czcionka nie pasuje, ikonki rozwalone jak popadnie(GG i email), wszystkie napisy nie równo(raz na środku, raz w prawo, raz w lewo)

2/5

Opublikowano

1. Daj równo ikonki GG i @

2. usuń ten gradient (czy jak to się nazywa ;x) z tekstu po lewej stronie

3. Zmień napis promocja na inny kolor bo jest oczojebny

4. Jakiś ładniejszy kolor tła... np. jasny niebieski a czcionka czarna/biała (zależy jaki odcień tła)

Aktualnie 3-/6

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Masz oryginał photoshopa ? Jeżeli nie to nie bierz się za sprzedawanie layoutów.

@antywarn. Praca wygląda strasznie amatorsko, te style na napisach strasznie nie pasują.

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Masz oryginał photoshopa ? Jeżeli nie to nie bierz się za sprzedawanie layoutów.

@antywarn. Praca wygląda strasznie amatorsko, te style na napisach strasznie nie pasują.

Nic dodać nic ująć. Żeby móc sprzedawać swoje projekty graficzne w internecie, czy to poprzez portfolio, własną stronę służąca do takich celów, czy nawet allegro, musisz mieć oryginalną wersję photoshopa. Chyba, że korzystasz z GIMP'a.

Co ogólnie do szablonu allegro- ja osobiście widząc taką prezentacje nie skusiłabym się na kupno. Wszytko w jednym kolorze, jak to napisał Cristiano: wygląda to bardzo amatorsko. Nie polecam Ci poprawianie już tego, tylko stworzenie czegoś innego. Popatrz, jak wyglądają szablony firm, czy osób prywatnych, które sprzedają i wykonują na zlecenie layouty aukcji i spróbuj zrobić coś podobnego.

Opublikowano

Nigdy takich layoutów nie widziałem, ani nie robiłem. Wszystko jakieś takie dziwne. Napisy za duże, z tym kontaktem to będziesz musiał chyba TAKĄ czcionkę ustawić żeby dostosować się do dużych ikon gg i @. Napisy jak z cooltexta, nie podoba mi się to.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

mi się nie podoba....zmienił bym kolorystyke, układ i pobrał bym pakiet profesjonalnych ikon które dodadzą projektowi profesjonalizmu oraz poprawią jego wygląd.

Co do kolorystyki polecam strone http://kuler.adobe.com/ na której znajdziesz gotowe palety kolorów (możesz dodać kulera do ps).

ikony pobrać możesz stąd: http://www.freeiconsweb.com/

jeżeli będziesz chciał to mogę stworzyć dla ciebie przykładowy szablon i wstawić go tutaj w .pdf tak abyś mógł go edytować ...

TaI6c.jpg

Opublikowano

tzn ja się bawię tylko w takie projektowanie. Chętnie bym zobaczył twoją twórczość. Możesz zrobić i dać w spoilerze grafikę ; )

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Projekty są słabe. A tu takie coś dot. twoich 'Layoutów na YouTube'. W większości przypadków też są słabe, więc nie wiem czy ktoś by wziął za to 1 zł ;x

he?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu? oO , wiele ludzi sprzedaje layouty stworzone w photoshopie..

/zakaz handlu

Opublikowano

@up tak, ale mają pewnie oryginalny program.

a tak wgl czym grozi sprzedawanie prac na piracie ?

Nie..

/zakaz handlu

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...