Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem GG . To są jakies żarty ? ;|

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim ... Może od razu przejde do senda

Kilka miesięcy temu grałem sobie w pewną gre , miałem włączone gg . W pewnym momencie usłyszałem w głośnikach jak ktoś wypowiada moje imie ... Dobra pomyslalem ze sie przesłyszałem , 10 Min później to samo , z racji tego że było już po północy tak sie wystraszyłem że kompa wyłączyłem i poszedłem spać ... ( Od tamtego czasu odstawiłem kofeine i zacząłem normalnie sypiać :D ) A tak na serio to problem pojawił się znów dzisiaj .

Koło godziny 16 , kiedy byłem AFK na dosłownie 15 min , wróciwszy z piwnicy ktoś pierdolił Mi do głośników słowa typu " Ale no gadaj nie klikaj / No gadaj nie kikaj " Przerażony w ch*j pomyslalem ze przez przypadek włączył Mi sie jakiś filmik . Olałem to , aż do tego momentu gdy 10 Min temu Sytuacja powtórzyła się tylko że udało Mi się nawiązać rozmowe z pewną kobietą ( po głosie było poznać że to jakaś starsza kobieta ) Przepraszała mnie za to że pomyliła kontakty , ja zdziwiony nie wiedząć o co chodzi pytam Jak się ze mną połączyła ?! Na to Ona że zadzwoniła przez gg . Nosz kur*a ludzie o co biega nie odbieram żadnych dzwoniących kontaktów to same Mi sie połączają , pierwszy raz babke na uszy słysze , nigdy nikt tak poprostu do mnie nie dzwonił . Jak moge temu zapobiec , bo czuje że kiedyś w nocy jak znów usłysze ni z dupy ni z pietruchy czyjść głos to sie zesram .

@EDIT

Okeej temat do kosza xD . Poszperałem troche w ustawieniach gg jak kretyn nie pomyslalem o tym przed napisaniem postu i jest tam opcja " Automatycznie odrzucaj połączenia głosowe / wideo od nieznajomych " . ; )

Opublikowano

hahahhha! Ale sie posmiałem. Dobree, ale nie no na serio osrał bym się po pachy jakbym cos takiego w nocy usłyszałem :P

mhm, poszperaj w ustawieniach, wycisz głosniki w gg.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...