Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Pomocy :) unban/bugpoint.ru

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chyba z 2 tygodnie temu dostałęm bana na konto na miesiąc i 2 tygodnie bo przeklnąłem do supportu i dali na miesiąc kolejny ale do rzeczy jak wiadomo jest strona bugpoint.ru i jeżeli ktoś ma google chrome to może sobie przetłumaczyć itd ale mi to niestety nie działa i moja prośba czy oże ktoś mi powklejać screeny albo powiedzieć co mam kliknąć żeby móc do nich napisać żeby mi pomogli odbanować konto. bo jestem na ich stronie całkiem zielony a wiem że mogą za darmo odbanować konto.dlatego bym dał like za pomoc :)

Opublikowano

Biberek po co bluzgales do supportu, to tez sa ludzie ktorzy zarabiaja na tym ze siedza i czytaja co powie taki placzek... Bugpoint to wielki fake, napisz w google bugpoint oszusci i masz wszystko o nich.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Nie wiem jak ciebie kocisz.

Ale mnie po wpisaniu owej treści przyprowadziło na mpc...

Pisalem zebys wpisal w google a nie w wyszukiwarce mpcforum :).

Opublikowano

Witam chyba z 2 tygodnie temu dostałęm bana na konto na miesiąc i 2 tygodnie bo przeklnąłem do supportu i dali na miesiąc kolejny ale do rzeczy jak wiadomo jest strona bugpoint.ru i jeżeli ktoś ma google chrome to może sobie przetłumaczyć itd ale mi to niestety nie działa i moja prośba czy oże ktoś mi powklejać screeny albo powiedzieć co mam kliknąć żeby móc do nich napisać żeby mi pomogli odbanować konto. bo jestem na ich stronie całkiem zielony a wiem że mogą za darmo odbanować konto.dlatego bym dał like za pomoc :)

Za darmo to chyba nie odbanują

Account Unban Top 0-100 100$+ 77 Euro+ ?? 3000 ???. Top 100+ 80$ 65 Euro 2000-3000 ???

Opublikowano

To są zwykłe oszustwa, pewnie nawet powiązane z samym DarkOrbit. BugPoint oddaje pieniądze tej korporacji, a oni Ciebie odbanowują. ;f

Opublikowano

Biberek po co bluzgales do supportu, to tez sa ludzie ktorzy zarabiaja na tym ze siedza i czytaja co powie taki placzek... Bugpoint to wielki fake, napisz w google bugpoint oszusci i masz wszystko o nich.

Oni zarabiają ? Dobry żart :D Może 2 osoby zarabiają -_-

sygnacu.jpg

Opublikowano

nie wkuriwaj mnie już z tym bieberkiem bo pisząc to jesteś większym debilem niż sądziłem napisałem ci już w innym poście coś na ten temat więc skończ waść wstydu oszczędź.
Opublikowano

Czekaj.

Nikt nie może cię odbanować.

Albo pisz do support DO, że poniosły cię emocję itd. :P

Może ci uwierzą.

Ew. Zgłoś włamanie na konto i twierdź, że to nie ty do nich pisałeś.

Na pewno nie polegaj na tych ruskach. Kasę zabiorą i jeszcze konto stracisz.

Jego sprawa jak wygląda.

"Hobby: Masturbacja, wyrywanie lachon."

Powodzenia.

headerlogoc.png

Opublikowano

Czekaj.

Nikt nie może cię odbanować.

Albo pisz do support DO, że poniosły cię emocję itd. :P

Może ci uwierzą.

Ew. Zgłoś włamanie na konto i twierdź, że to nie ty do nich pisałeś.

Na pewno nie polegaj na tych ruskach. Kasę zabiorą i jeszcze konto stracisz.

Jego sprawa jak wygląda.

"Hobby: Masturbacja, wyrywanie lachon."

Powodzenia.

Kolejny nie szna sie na zartach ;(. Co do twojego przeklinania biberek to powodzenia, 14 latku hahahah. Support nie zarabia? Moim zdaniem zarabia, tylko nie polski :).

Opublikowano

Kolejny nie szna sie na zartach ;(. Co do twojego przeklinania biberek to powodzenia, 14 latku hahahah. Support nie zarabia? Moim zdaniem zarabia, tylko nie polski :).

Znamy się na żartach ale nie na debilnych i chamskich masturbacja? dziewczyny nie masz? a mama wie że jak wychodzi do pracy to biegniesz po chusteczki?
Opublikowano

Znamy się na żartach ale nie na debilnych i chamskich masturbacja? dziewczyny nie masz? a mama wie że jak wychodzi do pracy to biegniesz po chusteczki?

ziomek ... jeśli już się tam jakoś "ciśniecie" to staraj się na starych nie wjeżdżać bo co im do tego -.-

Co do tematu : bugpoint.ru ? badziew... lepiej załatw sobie nowe konto i na przyszłość grzeczniej do sił wyższych się wyrażaj :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...