Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klawiatura i mysz do PS3

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj masz

http://allegro.pl/klawiatura-i-mysz-myszka-do-playstation-3-ps3-usb-i2508594533.html

Problem w tym ,że myszka jest słaba, lepsza do przeglądania stron internetowych, a tobie pewnie chodziło o taką zwykłą do grania... niestety nie udało mi się takiej znaleźć.

Opublikowano

Frag FX do grania :P. Drogie ale działa T_T.

a zwykła myszka i klawka za 20 dyszki do przeglądania menu, internetu i grania w gry z nimi kompatybilne się nadaje/ją... :D

Właśnie swoją najzwyklejszą klawiaturkę pod ps3 podpiąłem wraz z myszką i po menusach działa.

Pamiętaj, że nie wszystkie gry są kompatybilne z kontrolowaniem je poprzez w/w klawe i myszke xD.

Z nadchodzących premier DUST 514 bedzie oferował możliwośc sterowania w ten sposób ;f

Opublikowano

a zwykła myszka i klawka za 20 dyszki do przeglądania menu, internetu i grania w gry z nimi kompatybilne się nadaje/ją... :D

Właśnie swoją najzwyklejszą klawiaturkę pod ps3 podpiąłem wraz z myszką i po menusach działa.

Pamiętaj, że nie wszystkie gry są kompatybilne z kontrolowaniem je poprzez w/w klawe i myszke xD.

Z nadchodzących premier DUST 514 bedzie oferował możliwośc sterowania w ten sposób ;f

To lepiej wydać 11 zł na blue tooth i zająć się darmowym GIMX'em. Poza tym jest bezprzewodowy.

Poszukaj na googlach we francuskim forum( jest po angielsku) bo nie chce dostać 5%.

To przydaje się do fps'ów oraz do xmb, bo mozesz dzialac za pomocą strzalek.

Opublikowano

Szczerze to szukam pod BF3 :P

Możesz dokładniej opisać? Chodzi, Ci o jakiś design, czy co?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...