Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z odpaleniem lola problem z pvp.net

maatiz2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam już poraz kturyś pojawia mi się problem widoczny na sse i niewiem co mam zrobic. kiedys odinstalowałem i zainstalowałem ponownie i wtedy działało normalnie ale to dość długo trwa niema jakiegoś prostszego rozwiązania. proszę o szybką odpowieć

post-388624-0-38484400-1345233193_thumb.jpg

Opublikowano

Sprawdź, czy Twój antywirus nie robi Ci takich numerów jak blokowanie lub co gorsza usuwanie plików LoLa.

Mi osobiście życie utrudnia ESET, notorycznie usuwając pliki LoLa po każdej aktualizacji i blokując jego połączenie przez internet w najmniej oczekiwanym momencie (np. w środku meczu). Muszę ciągle pamiętać by wyłączać jego zaporę.

Sprawdź też czy nie jest na odwrót - czy aby wirus nie psuje plików gry.

Jeżeli nic nie podziała to pocieszę Cię, że jest jeszcze trochę szybszy sposób naprawy LoLa. W górnym prawym rogu kliknij ikonkę trybików i wybierz opcję z naprawą plików. Poskanuje chwilę i naprawi.

Być może jeszcze ktoś inny miał taki problem i przekaże Ci jakieś lepsze rozwiązanie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

o tym drugim sposobie naprawy to wiem tylko ni się nawet to okno niechce wlłączyć to się włącza odrazu jak nacisnę ikonę lola

Opublikowano

od instalowałem i zainstalowałem ponownie i też to nic niedało także zawiessiłem pracę anto wirusa i to samo już 3 raz instaluje tą gręi nie działa co jest :(

Opublikowano

Sprawdz kabel od neta ja mialem lekko przerwany i mnie wywalalo caly czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...