Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Battlefied 3 SinglePlayer strasznie długo ładuje sie gra.

Graft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, Mam problem.

Mianowicie (pirat, sprawdzam czy wogule wszystko w porządku bo tyle już tych problemów z tą grą) gdy włączam gre musze czekać jakieś 10 min zanim włączy sie menu, a gdy już włącze gre po skończeniu misji to samo (jakieś 10, 15 min albo wogule)

Spec.

Intel core quad Q6600 G0

Ati radeon hd 4850 512mb ddr3

Ram 2 gb (i chyba tu jest problem) 800 mhz

zasilacz Chiftec 500w

Chłodzenie cpu Spartan SlientumPC

dla mnie byłoby oczywiste że to przez ram gdyby nie fakt że wcześniej kiedy miałem Core 2 duo E4500 2.2Ghz problemu nie było.

PS. Czasami w ogóle sie nie włącza.

Z góry dzięki i sory za ortografie. Nie sprawdzam :)

1342735640-U578144.png
Opublikowano

1.Uruchom grę jako admin

2.Tak to jest z piratami. Możesz zrobić reinstall bf'a :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

up nie konecznie to jest wina ze kolega posiada pirata. Moj kolega tez ma pirata i wszystko jest git .

Ze skanuj kompa ,masz problem z innymi grami?Po wylaczaj nie potrzebne programy typu gg skype x fire hamachi itp

Jak masz dodatki na pasku bocznym zegar kalendarz miernik cpu ram powylaczaj to duzo ramu zjada. ;-)

BUM

Opublikowano

Jako admin nic nie daje. I wszystko mam powyłączane. w menadrzeże mam 75 % pamiec fizyczna a proca 15/40 % może reinstal coś da ale wątpie. I na dodatek mam kolejny problem. Jak teraz włączam misję to po pół sekundy ekran jest czarny i dźwięk sie zapętla :( Dzięki jak narazie za odpowiedzi :) Ja nie wiem w czym rzecz, jeżeli coś wymyślicie to dajcie znać bo ja nie wiem :P

1342735640-U578144.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...