Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z graniem w Combat Arms

TwojWodzu4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, kieruje do was prośbe o pomoc mi w naprawieniu combata. To moj problem:

Zainstalowalem nowego Combata, gdy gra sie uruchomi wpisze haslo i login, to poki co jest wszystko dobrze, jednak problem zaczyna sie dopiero przy wybieraniu servera. Otoz taki problem ze moge klikac na kazdy server ile chce a i tak mnie nie przeniesie na wybor chanellu, ciagle stoje na wybieraniu servera, lecz to nie scina ekranu bo normalnie jest dzwiek i widac ze klikam na server, poprostu nie przenosi mnie dalej. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje.

Opublikowano

Spróbuj przez Quick Join, a jeżeli to szuka i nie chce przestać, to śmiem twierdzić

że coś jest nie tak z Twoim łączem internetowym, jego prędkością i stabilnością.

Opublikowano

Sprobowalem za pomoca join wejsc na server i to wygladalo tak : dalem join i mialem ciagle Please wait conection to server, a gdy zresetowalem internet ( era 1mb internet bez limitu) wbilem na server i na chanel i na pokoj, lecz moje szczescie trwalo 30 sekund po po tym czasie jak wyszedlem na wybor serwow to mialem ciagle conect

EDIT.

Udalo mi sie wejsc na pokoj i do gry i normalnie sobie moglem grac bez lagow, a gdy dalem wylogowanie to w pokoju pisalo ze jestem in game i u gory all na szaro mialem i nic zrobic nie moglem, nawet gry offnac.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa było to w jednym z tematów.

Pomogles mi moj wybawicielu :) dziala, lecz zeby nie robic nowego tematu i nie zasmiecac forum, jaki polecicie antywirus, ktory nie ma problemow z Combat Armsem? bo nie chce grac bez anty wira ^^, moj obecny to G Data internetsecruity 2012.

Opublikowano

Pomogles mi moj wybawicielu :) dziala, lecz zeby nie robic nowego tematu i nie zasmiecac forum, jaki polecicie antywirus, ktory nie ma problemow z Combat Armsem? bo nie chce grac bez anty wira ^^, moj obecny to G Data internetsecruity 2012.

Avira AntiVir, mam go i nigdy nie miałem żadnego problemu z grami internetowymi, a co najważniejsze z CA .

On jest darmowy i naprawdę solidny

9368_gold.png

Opublikowano

Avira AntiVir, mam go i nigdy nie miałem żadnego problemu z grami internetowymi, a co najważniejsze z CA .

On jest darmowy i naprawdę solidny

Usunąłem avirę i o dziwo, do dzisiaj nie miałem żadnego crasha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...