Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zdjąć fryza...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...zdjołem fryz z sury 70++ i założyłem na nią nowy (35lvl) i zobaczyłem czy bd mógł zdjąć dało się, starą założyłem na inną sure która wtedy miała 20 lvl (fryz 15lvl) i nie moge jej zdjąć ! Pisze mi że jestem śmieszyny że ten fryznie należy do starego systemu a to jest ta z IS na 15 lvl (ta nolimit;D)

dobiłem 30 lvl i tak samo nie moge a na tamtej 70++ ile razy chce zdejmuje

Wiecie jak ją zdjąć teraz?

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

nie wiem tego bo nie mam spatchowanego metka po ost zmianach

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

fa1e72288______________________________mozg.jpg

@Down, minusie, dzieciaku, marginesie, istoto, co ty kurwa pierdolisz? Jestes tak zjebany, ze nie umiesz napisac 2 zdan tak aby mozna bylo je zrozumiec. Twoje pseudo skroty w innych jezykach to wulgaryzmy, wiec pisz pelnymi wyrazami a nie tylko czastkami. (-"ost" < np). Nie - ja sie nie musze leczyc bo ja jestem w zupelnosci zdrowy. Myslisz dlaczego przez prawie 4h odpisaly na twoj topic zaledwie 2 osoby? Bo jestes jebanym troglodytą, ktory nie potrafi tak sformulowac zdania aby bylo ono czytelne, przejrzyste, zajebiste, tyle ode mnie.

@Topic, nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale probuj wbijac wieksze poziomy i clagle zdejmuj, lol.

Opublikowano

UP Jeśli "Rozj3bało ci mózg" to się leczyć musisz.

ja nie wiem modzi zamykać tematy umieją ale tępić troli to już nie

Opublikowano
UP Jeśli "Rozj3bało ci mózg" to się leczyć musisz.

ja nie wiem modzi zamykać tematy umieją ale tępić troli to już nie

Mam takie pytanie do ciebie? Co wniosl twoj post do tematu, on nawet niejest na temat jak niechcesz mu pomuc to nie pomagaj, i sie nie udzielaj w tym temacie

Opublikowano

Baggios@@ -,- jakbyś doczytał to ja jestem właścicielem tematu więc mam prawo się w nim bezsensownie wypowiadać...

Skype@@@ z tobą jest naprawde źle...

wiesiekex@ dziękuje za rade i wysłałem już ticket

D4wid3k@@@@ dobrze jeśli nawet tak jest to dlaczego mogę zdejmować surą 70+ ?

@Modek który dał warna@ gratuluje że udało ci się dostać do administracji....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...