Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] root z clienta 2008r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem . Mam serva i w cliencie 2008 r w plikach root zmieniłem tak jak trzeba moje ip z hamachi dokladnie :5.97.70.100 i logowałem sie itd działało ale raz wrzuciłem złe pliki root gdy sie nimi bawiłem i nie było widać postaci tylko miecz

potem zaczełem znowu grzebać i teraz gdy właczam przez spol wyskakuje mi bład mam prośbę ... czy ktoś mógłby wrzucić pliki root.epk i eix podmienione w środku serverinfo z moim ip tylko tak żeby działało bo jak ja podmieniłem to mi właśnie wyskakuje ten bład log cos tam no wracajac

w skrucie potrzebuje pliki root .epk i eix z clienta 2008r z moim ip :5.97.70.100

daje dużo +!

Sry okazało się że to nie rooty po prostu nie działa mi spol :P ale czemu nagle spol nie działa ? gdy all było super ! działało a teraz nie działa ;/ co robić ?

Let's play....

Opublikowano

wystarczy że wpiszesz swoje ip z normalną końcówką a nie .100 i będzie all śmigać :) .

Nie wyłączyłeś przypadkiem port mapa albo nie zmieniłeś portów do logowania ch. ?

Opublikowano

Nie bo probowalem nie działa mi spol bo zainstalowałem nowego meta 2008 z starymi root i wgl i też błąd wywala nie wiem co zrobić ;/

wiem że mam złego clienta czyli pobrać tego z metin2.pl ? najnowszego i wrzucić wtedy ? prosze o odp bo nie wiem czy pobierać ;d

Ok pobrałem najnowszego i dupa nie działa ... ma ktoś conect changer v1.0 ? bo tylko ta wersja podchodzi pod metki 2008 r :> to jest rozwiązanie problemu ! Weźcie niech ktoś wkleji prosze !!!!

Omg dziękuje że kto kolwieg próbuje pomóc w każdym bądz razie znalazłem conect changer v1.0 i ,..... znowu wyskskuje log ;/ ;/ ;/ co mam zrobić prosze eeeeeeeeeeeee pomóżcie

Let's play....

Opublikowano

ref...

dobra już wiem co miałem miałem 2 instalki 2008 r 1 z idg.pl i 2 od www.metin2mod.tk

idg był spatchowany i dlatego nie działa a od kamera spoko luz tylko mam problem bo jak mam ustawić root tak żebym mógł się zalogować ? bo jak ja robilem z root tak żeby było moje ip to znowu LOG wyskakuje prosze o pomoc bo nikt ni chce pomóc prosze ;/

a jak dostawiam te stare root z clienta 2008 r to mam błąd podczas łączenia się z serverem

Let's play....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...