Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w tle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że da się zrobić w AutoIt aby bot który pracuję np w jakiejś grze i wysyła wiadomość co ileś, albo wciska np Shift, a gdy zminimalizujemy nie pracuje on nam w mozilli, IE, albo usuwa ikony z pulpitu :D tylko cały czas pracuję nam w danej aplikacji. Jak takie coś zrobić i czy jest to strasznie słuszne. Znając życie będzie coś jak haki do metina, czyli plik DLL. Albo np jakiś konwert na pliki dll. Z góry dzięki.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

nie

metin raczej nie jest grą wartą zainteresowania dla tego programu w tym kierunku co szukasz :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie

metin raczej nie jest grą wartą zainteresowania dla tego programu w tym kierunku co szukasz :)

Jasne, jeżeli chcesz ingerować w źródło Metina - client/engine to w AutoIt nie dasz rady aijakjsdaskjd kasjhe jszkle bo nie.

Nukereq.png
Opublikowano

To co napiszesz to bot zrobi, nigdy ci nie usunie sam z siebie ikon z pulpitu...

A co do pracy w tle... to oczywiście, że tak ^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

y normalnie?

Cheat Engine to narzędzie?

wyciągasz adres, pakiety.. i wszystko co potrzebujesz do zrobienia bota

Opublikowano · Ukryte przez 4ggr35510n, 19 Sierpnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez 4ggr35510n, 19 Sierpnia 2012 - Brak powodu

PelenMuzyki, nie na temat i co to wg za reklamy??

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

siema mam ten sam problemik :D @up moglbys wytlumaczyc? :D

Wyciągasz dane jakie są potrzebne, a potem możesz napisać w jakimś języku bota do metina, opierając go właśnie na tych danych zdobytych za pomocą CE.

obraz24.png

Opublikowano

cheat engine jest zewnętrznym narzędziem, często jest 100x łatwiej się nim posłużyć niż ogarniać jescze nową bibliotekę... chociaż, co prawda Nomadem można edytować pamięć, nie wiem jak z wyciąganiem adresów

Opublikowano

do nomada tylko podstawiasz adresy i offsety z CE,w skrypcie,ale dla mnie biblioteka nie działa jak powinna bo base nigdy nie udało mi się wyciągnąć

Opublikowano

Zawsze są jakieś błędy :/

Mi nie działało irricht, ani controlsendy/clicki itp. póki nie zmieniłem systemu operacyjnego :/

(a do irrichta wystarczy biblioteka dla programistów directx'a)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano · Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu
Ukryte przez 4ggr35510n, 1 Października 2012 - Brak powodu

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...