Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[prośba] o dobre cfg pod steama

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak strzelam ak z full to zawsze obniżam celownik, sprawdzona metoda :)

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Co do porad, to przy full auto celuję zwykle górną kreską celownika na klate/szyje i głowa wejdzie ;) Na dalekie odległości po jednym precyzyjnym strzale w kiernku głowy, ewentualnie krótka seryjka ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@UP nie musi tak robić, bo wszystko co dotyczy rozrzutu zostało zablokowane na steam, więc jakakolwiek zmiana jest jakby nie akceptowana, VAC przywraca te komendy do ładu.

Ja jeszcze dopisze, że jak chcesz ogarnąć AK to na DM posiedź trochę to Ci pomoże wyrobić własną technikę z tą bronią.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Jest specjalny cheat No spread inaczej No recoil stworzony przez ruska. Ale nie warto korzystać na steam-ie można go stracic ^^

A co do rozrzutu najedź na klatke przytrzymaj strzal i napewno trafisz w glowe.. (Sprawdziłem to)

Lub poćwicz na Death Match.

Wpisz tutaj swój tekst.

Opublikowano

gram na only hs'ach i deatmachach.

Nic dzieki za porade z ta linijka w celowniku napewno ja wykorzystam. ;] wszyscy maja po liku ;]

a takie male info nie mam zamiaru tracic steama po to by udawac ze mam skilla ;] < chodzi o no recoil >.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...